3,5K
Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er fyldt med grøntsager og fokus på en masse smag. Så hvis du mangler inspiration til et par kødfrie dage eller en hel uge, så se med her.
Vegetarisk madplan uge 13
Madplanen rækker til 3-4 personer, alt efter hvor meget I spiser til aftensmad. Du kan sagtens springe nogle dage over – men indkøbslisten er lavet ud fra følgende menu:
- Mandag: Vegetarisk pad thai med grøntsager og æg. Serveres med krydrede edamamebønner (1 portion edamamebønner).
- Tirsdag: Linsesuppe med kokosmælk (lav dobbeltportion) – serveres med groft brød til.
- Onsdag: Rester fra tirsdag.
- Torsdag: Vegetarisk paprikagryde – vegetarisk gryderet med kartoffelmos til. Lav også en spidskålssalat til.
- Fredag: Gnocchi med blomkålssauce.
- Lørdag: Hjemmelavet pizza (ikke på indkøbslisten).
- Søndag: Rester fra ugen
- Søde sager: Brunsviger (ikke på indkøbslisten).
God fornøjelse!
Indkøbsliste:
Grøntsager | 8 stk. løg 1 blomkål 11 fed hvidløg 2 stk. citron 1 håndfuld bredbladet persille 1 håndfuld frisk timian 5 stk. røde peberfrugter 8 stk. gulerødder 2 stk. spidskål Frisk koriander 4 stk. forårsløg 3-4 klump frisk ingefær 1 stk. lime 1 stk. squash 1,4 kg kartofler evt. 4 tomater til pynt på suppe 2 stk. æbler 2 stk. rødløg |
Kølevarer | 2 dl piskefløde 800g friske gnocchi 70 g parmesanost eller en anden hård ost 4 stk. æg 50 g smør 1 dl sødmælk 1/4 L fløde 1 dl græsk yoghurt eller creme fraiche til salat (evt. creme fraiche til suppe) |
Frostvarer | 300g frosne edamamebønner uden bælg |
Kolonial | Olivenolie 200 g risnudler Rød karrypasta Grøn karrypasta Salte peanuts Soyasauce Eddike 1 dåse kidneybønner Tomatpuré 400g røde splitlinser 4 dåser hakkede tomater 2 dåser kokosmælk Grøntsagsbouillon Nigellafrø til pynt på suppe Groft brød til suppe 1 håndfuld mandler Krydderier: Salt Peber Paprika Tørret timian Chiliflager Gurkemeje Karry Spidskommen Koriander |