Skøn vegetarisk pad thai med peanuts, limesaft og friske krydderurter.
Som jeg har nævnt herinde mange gange, så er et af mine favoritkøkkener det asiatiske køkken. Jeg er vild med de smagskombinationer der er og de mange muligheder for vegetarisk mad.
I dag vil jeg dele opskriften på vegetarisk pad thai med jer. Jeg har aldrig lavet denne ret før og ved derfor ikke helt, om jeg har lavet den helt som man skal. Jeg har fundet inspiration hos en anden blogger og retten endte med at smage virkelig godt.
For at gøre retten ekstra cremet, er der til nudlerne tilsat et æg. Jeg var meget skeptisk og overvejede helt at undlade det, men endte med alligevel at følge opskriften – og det var virkelig godt! Ægget giver den mest cremede konsistens til retten og er med til at fuldende retten.
★ VEGETARISK PAD THAI ( 4 PERSONER) ★
- Kom nudlerne i en gryde med koldt vand.
- Skær squash, rød peberfrugt, løg i tynde strimler. Skær gulerødder i små stykker.
- Bland alle ingredienserne til saucen i en skål.
- Kom olie på en pande. Steg grøntsagerne på panden i et par minutter.
- Kom grøntsagerne på en tallerken.
- Kog nudlerne kort.
- Kom olie på en pande.
- Tilsæt nudlerne og lad dem stege 1-2 minutter.
- Tilsæt saucen.
- Flyt nudlerne ud til siden af panden.
- Tilsæt æg på panden og lad det lige stege lidt. Bland det hele rundt. Nu bliver nudlerne lidt klistrede og cremede.
- Tilsæt igen grøntsagerne.
- Bland de friske krydderurter i og hæld frisk limesaft over. Top med peanuts.
- Velbekomme.
3 Kommentarer
[…] nudel-ret med skøn cremet sauce. Få opskriften ved at klikke lige her. ONSDAG Mexicanske bagte søde […]
Det ser meget godt ud, skal prøve det idag.
Kære Kaj, tak skal du have :-) Jeg håber at det smagte godt.