OM STINNA

af Stinna

Velkommen til min blog!

OM MIG

Mit navn er Stinna, jeg er 31 år. Jeg er uddannet sygeplejerske og har efterfølgende taget en kandidatuddannelse i sygepleje. Jeg har en stor interesse for mad – især sund mad har fanget min interesse. Jeg går meget op i, at sund mad bestemt ikke skal være kedelig. Jeg lever ikke efter noget bestemt, men spiser hvad jeg har lyst til. Udover vegetarisk mad, har jeg en virkelig sød tand – så ikke alle opskrifter herinde er sunde. Jeg er vegetar og spiser helst økologisk. Jeg er bosat i Aarhus med min kæreste og elsker at besøge spændende nye spisesteder.

Jeg har oprettet denne vegetariske blog, så jeg kan dele ud af mine vegetariske opskrifter. Smid meget gerne en kommentar, hvis du har noget på hjerte eller får prøvet mine opskrifter.

SUNDHED

Mine indlæg og tanker om sundhed er udelukkende et udtryk for mine egne holdninger. Jeg er ikke uddannet til at give vejledning angående kost, men jeg vil alligevel gerne dele mine tanker om mad og sundhed – herunder også opskrifter. Derfor ser du heller aldrig indlæg, der omhandler hvilke mængder af mad jeg spiser.

COPYRIGHT

Alt indhold jeg poster på bloggen, er skrevet af mig. Ligeledes er alle billeder taget af mig. Jeg er vild med, når andre bruger mine opskrifter – men hvis du låner, så link gerne tilbage. Lån af billeder skal aftales inden brug.

Hvis du har spørgsmål, så send mig gerne en mail på stinna@stinna.dk

Billedet er taget af Peter Marker.

Min header er tegnet af Leah Guldmann Boe.