Her er næste uges vegetariske madplan. Så blev det igen tid til madplanen. Jeg har som altid lavet hver anden dag til reste-dage. Jeg har igen forsøgt at lave en indkøbsliste til madplanen. Meld gerne tilbage, om det virker for jer.
I denne uge byder madplanen på:
- Mandag: Bønnesalat med rødbedebøffer til
- Tirsdag: Rester
- Onsdag: Coconut curry serveret med ris til
- Torsdag: Rester
- Fredag: Aloo gobi – indisk vegetarret
- Lørdag: Hjemmelavet pizza – med den bedste tomatsauce
- Søndag: Spinatvafler med reste-fyld.
Som altid kan man sagtens vælge at lave dobbeltportion fx mandag og onsdag, så man slipper for at lave aftensmad tirsdag og torsdag. Ellers kan madplanen også bruges som inspiration til ugens retter. Madplanen rækker til 2-3 voksne. Jeg vil gætte på, at den rækker til 2 voksne og 2 børn.
God fornøjelse!
Mandag: Bønnesalat og rødbedebøffer
Mandagen byder på bønnesalat med feta og grønt. Serveres med vegetariske rødbedebøffer til.
Find opskriften på bønnesalat lige her og opskriften på rødbedebøffer lige her. Hvis du vil lave en dressing til, så prøv gerne denne: nem dressing med ketchup og paprika. (dressingen er ikke på indkøbssedlen).
Husk at lave dobbeltportion, så der også er til tirsdag. Hvis der er for mange rødbedebøffer, kan de sagtens spises på madpakken også.
Tirsdag: rester
Onsdag: Coconut curry med kikærter og blomkål
Onsdagen byder på denne skønne asiatiske ret med kokosmælk, blomkål og kikærter. Serveres med ris eller kogt quinoa til.
Find opskriften på vegetarisk coconut curry lige her.
Husk at lave dobbeltportion, så der også er til torsdag.
Torsdag: Rester
Fredag: Aloo gobi
Fredag byder på den indiske vegetarret aloo gobi med blomkål, krydderier og kartofler – en ret fyldt med smag.
Find opskriften på aloo gobi lige her.
Lørdag: Hjemmelavet pizza
Lørdagen byder på hjemmelavet pizza med min bedste tomatsauce.
Find opskriften på pizzadej lige her og pizzasauce her.
(Ingredienserne til pizza er ikke på indkøbslisten).
Søndag: Rester
Søndagen består af rester. Lav evt. disse spinatvafler og tilsæt lige det fyld/topping, som du har til overs fra ugen.
(Ingredienserne er ikke på indkøbslisten).
Indkøbsliste
Herunder er ugens indkøbsliste. Måske du allerede har en del af tørvarerne stående i køkkenskabet.
Grønt | 3 løg 6 fed hvidløg 400g grønne bønner (friske – ellers fra frost) 6 tomater 1 bakke bredbladet persille 1 stk. citron 600g rødbede 2 rødløg 3 blomkål frisk gurkemeje (kan erstattes af tørret) 2 stk. lime Frisk koriander 300g kartofler Frisk ingefær |
Kølevarer | 1 pakke salatost / fetaost 6 æg Creme fraiche til topping til aloo gobi |
Frostvarer | |
Tørvarer | 4 dåser kikærter (eller på pose, hvor du selv udbløder og koger dem) olivenolie Spidskommen, stødt Salt + peber Solsikkekerner 4 dl havregryn Grøn karrypasta 2 dåser kokosmælk Soyasauce Quinoa eller ris til curry retten (+ ris til den indiske ret) Garam Masala (indisk blandingskrydderi) Koriander, stødt 1 dåse hakkede tomater |
3 Kommentarer
Parikagryde , lækker !!
Mit første forsøg med vegetarkost , efter at læst om den plantebaserede kost
Mente!
Paprikagryde!
BARE LÆKKER!
TAK
Tusind tusind tak Kirsten :-)