Vegetarisk madplan uge 23

af Stinna

Her er næste uges vegetariske madplan. Så blev det igen tid til madplanen. Jeg har som altid lavet hver anden dag til reste-dage. Jeg har igen forsøgt at lave en indkøbsliste til madplanen. Meld gerne tilbage, om det virker for jer.

I denne uge byder madplanen på:

  • Marrokansk gulerodssalat med falafler til.
  • Spinatpandekager med fyld af tomatsalat og feta
  • Spaghetti med cashewnødde-sauce og svampe
  • Hjemmelavet pizza – med den bedste tomatsauce
  • Spinatvafler med reste-fyld.

Som altid kan man sagtens vælge at lave dobbeltportion fx mandag og onsdag, så man slipper for at lave aftensmad tirsdag og torsdag. Ellers kan madplanen også bruges som inspiration til ugens retter. Madplanen rækker til 2-3 voksne. Jeg vil gætte på, at den rækker til 2 voksne og 2 børn.

God fornøjelse!

MANDAG -Marrokansk gulerodssalat med kikærter og pistacienødder.

Mandagen byder på denne lækre og sommerlige marrokanske gulerodssalat. Serveres med falafler til – evt. de frosne fra Nutana. Husk at lave dobbeltportion, så der også er til tirsdag.

Få opskriften på salat ved at klikke lige her.

TIRSDAG
Rester fra mandag.

ONSDAGSpinatpandekager med tomat-feta salat

Nem og skøn ret – spinatpandekager med fyld af sommerlig tomatsalat. Husk at lave dobbeltportion, så der også er til torsdag.

Få opskriften ved at klikke lige her.

TORSDAG
Rester fra onsdag.

FREDAG – Spaghetti med cashewnødde-sauce og svampe.

Skøn cremet spaghettiret. I indkøbslisten har jeg ganget opskrift op, så der er til fire personer.

Få opskriften ved at klikke lige her .

LØRDAG – lørdagen byder på hjemmelavet pizza

Find opskriften lige her.

SØNDAG – Reste-søndag 


Til denne uges reste-søndag kan du komme alle ugens reste-grøntsager i disse lækre spinatvafler.

Få opskriften ved at klikke lige her.

Indkøbsliste:

Herunder er ugens indkøbsliste. Måske du allerede har en del af tørvarerne stående i køkkenskabet.

Grønt2 citroner
1 bakke champignion
2 løg
4 fed hvidløg
(Topping til pizza)
600g gulerødder
1 stor bakke bredbladet persille
Én potte frisk mynte
4 forårsløg
1 lime
1 frisk rød chili
1 pakke salatost / fetaost
1 L mælk (havremælk eller alm. mælk)
frisk spinat
1 bakke cherrytomater
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 rødløg
Kølevarer 2 pakker frisk pasta
1 pakke gær
Revet ost til pizza
1 bakke æg
Frostvarer1 pakke frosne falafler (dem fra Nutana er gode).
Tørvarer 150g cashewnødder
Olivenolie
Soyasauce
Paprika
Hvedemel og fuldkornshvedemel (til pizza)
1,5 dl majsmel
1 glas pizzasauce
2 dåser kikærter
2 tsk. sirup eller honning
Kanel
Cayennepeber
1 lille pose pistacienødder
Tørrede abrikoser / dadler

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.