Rødbedebøffer

af Stinna
Rødbedebøffer

Rødbedebøffer – vegetariske frikadeller med rødbede. Disse rødbededeller – eller faktisk rødbedebøffer er gode til salat, som fyld i en burger eller blot som en lille delle på madpakken. De er lavet af rødbeder, havregryn, rødløg, æg og krydderier – og så er de virkelig nemme at lave. 

Rødbedebøffer – eller rødbedefrikadeller

Disse rødbedebøffer er nemme at lave og så smager de skønt. Jeg er især vild med at have dem med på madpakken, hvor de både fungerer som pålæg eller blot en lille ekstra ting til frokosten. Prøv også at tilsætte lidt fetaost/ salatost. 

Vegetarbøffer med rødbede

Jeg laver rimelig ofte vegetarbøffer, eller vegetarfrikadeller, og synes virkelig at denne variant med rødbede er skøn. Min søster og mor rynker altid på næsten af rødbede – men jeg synes at du skal give dem et forsøg, hvis du har det på samme måde. For som bøffer er rødbeder altså (også) lækre. 

Rødbedebøffer

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 10 stk.
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 300 g rødbede
  • 2 dl havregryn
  • 1 stk. rødløg
  • 3 stk. æg
  • 1 tsk. salt
  • peber
  • 1 tsk. spidskommen
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Riv rødbederne fint og hak løgene fint.
  • Bland alle ingredienserne sammen.
  • Steges på panden i olie.
  • Serveres med en lækker salat, et forslag kunne være denne græskarsalat.

Hvis du også er vild med rødbede, eller blot gerne vil prøve flere opskrifter med rødbede, så kan jeg anbefale disse:

Rødbedebøffer

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

7 Kommentarer

7 Kommentarer

Ida Bork 18. oktober 2014 - 11:23

Tusind tak for god inspiration!Det virker som en rigtig god måde til at få spist noget rødbede.Lækkert med nogle kreative og nytænkende opskrifter!

Reply
Stinna 18. oktober 2014 - 21:51

Mange tak! Jeg synes nemlig også selv at det er en god måde at få spist rødbede :-)

Reply
Sofie 18. oktober 2014 - 18:54

MUMS, lavede dem lige i dag! Så gode jo :D

Reply
Stinna 18. oktober 2014 - 21:51

Mange mange tak! Skønt at høre, at du kunne lide dem! :-)

Reply
Vegetarisk broccolisalat med hasselnøddeolie og hindbær-balsamico 6. maj 2016 - 16:49

[…] Hvis du ikke lige vil bruge broccolisalaten som tilbehør til grill, så kan jeg anbefale at lave vegetarfrikadeller til. Fx Spicy bønnedeller med feta eller rødbededeller.  […]

Reply
Ida 31. oktober 2016 - 20:46

Hvor mange bliver der til af opskriften?

Reply
Stinna 1. november 2016 - 06:44

Hej, det husker jeg desværre ikke helt. Jeg mener omkring 9 stk.:-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy