Så blev det igen weekend og dermed også tid til næste uges madplan – uge 8.
Så er det tid til hverdagen igen for de fleste. Jeg havde ikke ferie i sidste uge, men har på fornemmelsen at en del havde. Men hermed næste uges madplan. Hver anden dag består madplanen af rester – herhjemme er vi vilde med rester, så vi ikke skal stå i køkkenet hver dag. Der er i denne madplan fokus på nem hverdagsmad, hvor det er nemt at få spist grøntsager. Jeg har forsøgt at lade mange af ingredienserne gå igen, så der er ekstra fokus på at få brugt de ingredienser man alligevel har fået købt.
God fornøjelse! Jeg håber at I kan få lidt inspiration.
MANDAG: Broccolifladbrød brugt i toast.
Ugens første ret er disse broccoli-fladbrød, som spises som brødet i en toast. Selvom jeg elsker brød, så er det her altid en virkelig nem måde at få lidt ekstra grøntsager på. Server gerne tasten sammen med en salat – fx denne.
Lav gerne en stor portion, så der også er til tirsdag.
TIRSDAG: Rester fra mandag.
ONSDAG : Vegansk karryret med røde linser, blomkål og kokosmælk.
Onsdagens ret er denne lækre karryret med røde linser, blomkål, kokosmælk og skønne krydderier. Serveres sammen med ris.
Husk at lave dobbeltportion, så der også er til torsdag.
TORSDAG: Rester fra onsdag.
FREDAG: Snasket og cremet pastaret med bagte tomater og flødesauce.
Fredagens ret er denne cremede pastaret med bagte tomater og flødesauce. En virkelig god pastaret, som passer perfekt til en fredag.
LØRDAG: Hjemmelavet pizza.
Lørdagens menu består af hjemmelavet pizza. Prøv evt. denne grove fuldkornsbund.
SØNDAG: Restedag eller tærtedag
Søndag er igen i år en restedag. Spis de rester du har i køleskabet eller brug ugens grøntsager og rester i en lækker tærte. Måske denne tærte med karameliserede rødløg?
SØDE SNACKS
Denne uges søde snack disse granolabar med chokolade og tahin. De er gode som mellemmåltid eller som en lille dessert.
Find opskriften lige her