Ugens inspiration til vegetarisk mad
Så er det tid til næste uges madplan. I denne uge har jeg igen forsøgt at lade nogle flere ingredienser gå igen i retterne, så der ikke skal handles ligeså meget forskelligt ind.
Jeg håber at I kan finde inspiration til næste uges aftensmad.
God søndag,
Stinna
MANDAG
Nudler i grøn karry
Mandagens aftensmad består af denne virkelig simple ret – nudler i grøn karry med edamamebønner.
Lav gerne dobbeltportion, så der også er til i morgen.
Få opskriften ved at klikke lige her.
TIRSDAG
Rester fra mandag og ristede edamamebønner
Tirsdagen byder på rester fra i går. Hvis du gerne vil lave lidt ekstra, så prøv at lave disse krydrede edamamebønner til.
Få opskriften ved at klikke lige her.
ONSDAG
Indisk daal med gulerødder
Onsdagens aftensmad består af indisk daal, men i en ny version med gulerødder. Få brugt resterne af gulerødderne fra i mandags i denne daal. Lav gerne dobbeltportion, så der er til torsdag ( eller bare en enkeltportion og server naanbrød til torsdag).
Få opskriften ved at klikke lige her.
TORSDAG
Rester fra onsdag og naanbrød
Torsdag spises resterne fra i går. Spis den skønne daal med ris og naanbrød.
Få opskriften ved at klikke lige her.
FREDAG
Rester fra ugen eller disse friske forårsruller
Hvis du har rester tilbage fra ugen, så spises disse fredag. Ellers så lav disse friske forårsruller.
Få opskriften ved at klikke lige her.
LØRDAG
Grov pizza – pizza med fuldkornsbund
Lørdag passer perfekt med pizza herhjemme. Jeg laver ret ofte denne lidt grovere variant.
Få opskriften ved at klikke lige her.
SUNDERE SØDE SNACKS OG KAGER
SØDE SNACKS
Denne uges søde snack er disse granolabars med tahin og chokolade. Spis dem som en lille dessert eller eftermiddagssnack.
Få opskriften lige her.