Vegetarisk madplan uge 46

af Stinna

Vegetarisk madplan uge 46

Så blev det sørme søndag igen og dermed tid til næste uges madplan. Jeg håber at I kan finde inspiration i mine vegetariske retter.  Madplanen indeholder opskrifter til de fleste af ugens dage, hvor der også er dage med rester. Sådan undgår vi herhjemme madspild. Jeg håber at I kan få lidt inspiration fra madplanen – og kom endelig med idéer til madplanen, hvis I har nogle.

God fornøjelse!

Hav en dejlig søndag og en god uge.

Mange hilsner,

Stinna
MANDAG

Ugens første ret er igen en suppe – nemlig min mors bedste blomkålssuppe.

Denne opskrift er fra min mor. Min mor laver nemlig en skøn og virkelig nem blomkålssuppe med karrypasta og kokosmælk.  Den smager virkelig skønt og kræver ikke mange ingredienser. Min mor er ikke så glad for at stå længe i køkkenet, så hendes opskrifter er altid ultra nemme og dejligt hverdags-agtige. Sørg gerne for at lave dobbeltportion, så er også er til aftensmaden tirsdag.

Få opskriften ved at klikke lige her

TIRSDAG

Rester fra mandag. Server gerne noget godt brød til – fx disse lynhurtige og nemme grovboller eller nemme naanbrød. 

ONSDAG

Vegetarisk pastaret – spaghetti med tomatsauce med røde linser

Endnu en hverdagsfavorit. Denne ret består af spaghetti vendt i en skøn sauce med røde linser. Lav gerne dobbeltportion, så der også er til mad torsdag.

Få opskriften lige her. 

TORSDAG

Rester fra onsdag.

FREDAG
Én ægte efterårssalat med bagte rødbeder og grønkål. 

Denne salat har næsten lige været på madplanen. Men den er så skøn og efterårsagtig, at den sagtens kan være med en gang mere. Jeg planlægger ihvertfald selv at lave den i næste uge.

Få opskriften ved at klikke lige her.

 


LØRDAG

Pizza med koldhævet pizzabund

Endnu engang er ugens lørdagsret pizza. Det er noget af det, jeg elsker at spise i weekenden. Få opskriften på min koldhævede pizzabund lige her.

Få opskriften ved at klikke lige her.SØNDAG
Reste-søndag 

Som de andre uger, så er mit bud på ægte søndagsmad en tærte. Kom ugens reste-grøntsager i en grov bund. Jeg tager altid resterne af tærte med på madpakke.

Få opskriften ved at klikke lige her

UGENS SØDE SNACK

Ugens søde snack er disse lækre kugler. Jeg har valgt at kalde dem cookiedough kugler, for jeg synes de minder mest om cookiedough – og så er de lavet med kikærter. Kikærterne kan man ikke smage, men de bidrager med en god konsistens og så gør de disse kugler lidt sundere.

Find opskriften lige her. 

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.