Indisk salat med agurk, tomat, frisk mynte og koriander. Virkelig frisk og smagfuld salat, som passer godt som tilbehør til indisk mad.
Indisk salat
Smagene i denne salat er inspireret af det indiske køkken. Den er fyldt med smag og så er den virkelig frisk, hvilket jeg synes passer perfekt til indisk mad, som ofte er lidt tungt. Hvis du ikke kan lide frisk koriander, så kan dette godt undlades.
Opskriften på den indiske salat rækker til 4 personer, hvis det er som tilbehør.
Forb. tid10 minuttermin
Tilb. tid10 minuttermin
Ret: Salat
Køkken: Indisk, Vegetarisk
Servings: 4personer
Author: Stinna
Ingen stjerner endnu
Ingredienser
1/2stk.agurk
2stk.forårsløg
2stk.store tomater
1håndfuldfrisk mynte
1håndfuldfrisk koriander
Dressing
2spsk.limesaft
1/2fedhvidløg
1/2tsk.sukker
salt og peber
Sådan gør du
Salat
Start med at skære agurk og tomater i små tern. Skær forårsløg i tynde skiver. Kom det i en skål.
Hak koriander og mynte fint og tilsæt det til skålen.
Dressing
I en skål blandes alle ingredienser til dressingen. Smag til med salt.
Hæld dressingen over salaten og vend det godt rundt. Lad gerne salaten trække en times tid, så får den mere smag.
Tilbehør til indisk mad
Den indiske salat er perfekt tilbehør til indisk mad. Server gerne salaten til denne indiske dahl, sammen med raita (indisk dressing) og hjemmebagte naanbrød. Salaten kan sagtens laves dagen i forvejen.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.