Så blev det igen weekend og dermed også tid til næste uges madplan.
Hver anden dag består madplanen af rester – herhjemme er vi vilde med rester, så vi ikke skal stå i køkkenet hver dag. Jeg håber at I kan blive inspirerede til ugens aftensmad. Der er i denne madplan fokus på nem hverdagsmad, hvor det er nemt at få spist grøntsager.
God fornøjelse! Jeg håber at I kan få lidt inspiration.
MANDAG: Vegansk linsegryde med gulerødder og kokosmælk.
Ugens første ret er denne lækre veganske linsegryde med gulerødder, skønne krydderier og kokosmælk. Lav gerne dobbeltportion, så der også er mad til tirsdag.
TIRSDAG: Rester fra mandag.
ONSDAG : Bønnedeller med persille og tomat.
gOnsdagens ret er disse lækre og gode vegetardeller med bønner, persille og tomat. Spises sammen med en god salat.
Husk at lave dobbeltportion, så der også er til torsdag.
TORSDAG: Rester fra onsdag.
FREDAG: Grøn karry med edamamebønner og kokosmælk.
Fredagens ret er denne lækre grønne karry med edamamebønner og kokosmælk. Spises med ris til.
LØRDAG: Hjemmelavet pizza.
Lørdagens menu består af hjemmelavet pizza. Prøv evt. denne grove fuldkornsbund.
SØNDAG: Restedag eller tærtedag
Søndag er igen i år en restedag. Spis de rester du har i køleskabet eller brug ugens grøntsager og rester i en lækker tærte.
SØDE SNACKS Denne uges søde snack denne lækre, kompakte og smagfulde bønnebrownie. Faktisk er det en gammel opskrift, som jeg nu har opdateret – så den smager endnu bedre! Find opskriften lige her |