Vegetarisk madplan uge 40

af Stinna

Vegetarisk madplan uge 40.

Så er endnu en skøn uge gået og det er nu allerede tid til næste uges madplan. Madplanen indeholder inspiration til aftensmaden hele ugen – du kan plukke lidt inspiration eller følge den hele ugen. Jeg er begyndt at sende madplanen ud i mit nyhedsbrev igen, så hvis du gerne vil modtage madplanen i din indbakke, så kan du tilmelde dig lige her.

Hav en dejlig søndag!

MANDAG:

Mandagens aftensmad består af denne spicy peanutbuttersuppe med nudler, grønt og toppet med ristede peanuts. Lav gerne dobbeltportion, så der også er til i morgen.

TIRSDAG:

Rester fra mandag.

ONSDAG:

Onsdagens aftensmad består af disse lækre falafel-vafler. De toppes med stegt grønt og tahinsauce.Lav dobbeltportion, så der også er til i morgen – eller så der er til madpakken også.

TORSDAG:

Rester fra onsdag.

FREDAG: 

Fredagen består af denne lækre tyrkiske bulgursalat – kisir. Salaten spises sammen med fx falafler (købte eller hjemmelavede falafler).

LØRDAG:

Lørdag spiser vi gerne noget ekstra lækkert – enten ude, take away eller sammen med nogle venner. Men oftest falder mit valg på pizza. Så hvis du skal lave hjemmelavet pizza, så er denne grove variant god. 

SØNDAG: 

Brug ugens rester til disse vafler – jeg har valgt at kalde dem ‘ tøm køleskabet vafler’. Server dem med resten af grøntsagerne fra ugen.

UGENS SØDE SNACK:

Ugens søde snack er denne skønne brownie toppet med en skøn chokolade ganache.

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.