Vegetarisk madplan uge 30.
Da jeg forleden lavede en spørgerunde på min instagramprofil, var der et par stykker der skrev, at de ønskede at jeg i mine madplaner genbrugte flere af de samme ingredienser – så det vil jeg gerne forsøge mig med.
MANDAG: Blomkål og røde linser i rød karry-kokosmælkssauce. Denne ret har været med på madplanen flere gange, men det er én af de opskrifter, som jeg selv laver igen og igen. Sørg for at lave dobbeltportion, så der også er til aftensmaden i morgen.
TIRSDAG: Rester fra mandag.
ONSDAG: Spaghetti i linsesauce. Her kan resten af linserne fra i mandags bruges. Tilsæt gerne peberfrugt, hvis der er mere tilbage fra i mandags. Igen, lav gerne dobbeltportion – så er der også til nem aftensmad torsdag.
TORSDAG: Rester fra onsdag.
FREDAG: Én af de nemmeste måder at få spist en masse grøntsagsrester, er ved at lave friske forårsruller. Kom lige de grøntsager deri du lige har i køleskabet. Hvis du ikke gider at lave dip, så smager det også skønt bare at dyppe dem i soyasauce.
LØRDAG: Om lørdagen spiser vi ofte et eller andet ekstra lækkert, hvis vi overhovedet spiser hjemme om lørdagen. Men hvis vi spiser hjemme, så er jeg ret vild med at lave hjemmelavet pizza. Prøv derfor én af pizzaopskrifterne herinde fra – fx denne med en grov bund.
SØNDAG: Søndag er restedag. Spis resterne fra ugen (hvis der er nogen), eller lav en skøn tærte. Jeg kommer alt muligt i mine tærter, så hvis du har noget ost (måske en rest parmesanost eller feta), æg, grønt og gerne nogle krydderurter, så plejer det at fungere ret fint. Du kan finde en opskrift på en skøn tærte lige her.
UGENS SØDE SNACK: Ingen uge uden en sød snack. I denne uge går pladsen til mine lækre cookiedough-kugler, som er lavet med kikærter. Lad jer ikke skræmme af at der er kikærter i, man kan ikke smage det (jeg har testet dem på min familie, ingen kunne gætte, at der var kikærter i!).