14,9K
Reklame for Le Creuset
Stegte nudler med grøntsager og skønne krydderier. Denne nemme ret er lavet på panden og er fyldt med smag og sprøde grøntsager.
Stegte nudler og grøntsager
Opskriften herunder er lavet med fuldkornsnudler – men du kan bruge lige de nudler, du allerbedst kan lide. Jeg har valgt at bruge broccoli, da det forbliver skønt sprødt efter en tur på panden.
Stegte nudler og grøntsager
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 2 pakker fuldkorns nudler
- 3 stk. forårsløg
- 4 fed hvidløg
- 3 x 3 cm frisk ingefær
- 1 stk. broccoli
- 1 stk. gul peberfrugt
- 1/2 stængel citrongræs kan sikkert sagtens undlades, men giver god smag
- 1/2 stk. rød chili
- 3 spsk. soyasauce
- 1 spsk. citronsaft
- 1 tsk. agavesirup / honning
- olie til stegning
- friske koriander til pynt.
Sådan gør du
- Kog nudlerne som anvist på pakken.
- Hak forårsløg, hvidløg og ingefær.
- Steg det i olie på panden, til det får en smule farve.
- Skær broccoli og peberfrugt i mindre stykker.
- Tilsæt nu broccoli og peberfrugt.
- Lad det stege lidt.
- Tilsæt citrongræs og chili til panden.
- Lav en sauce af soya, citronsaft og honning.
- Når nudlerne er kogt, hældes vandet fra og nudlerne kommes på panden.
- Tilsæt saucen og lad nudlerne stege på panden, til saucen er trængt ind i nudlerne.
- Drys med friske koriander og smag til med salt eller soyasauce.
- Velbekomme!
2 Kommentarer
Tak for en lækker grundopskrift. Jeg har nu brugt den 2 gange med god succes med blandede grøntsager (rester) fra køleskabet. Genial måde at “rydde op på”, for det smager så skønt :D
Så dejligt at høre, tusind tak! :-)