Pasta med rød pesto, parmesanost og pinjekerner

af Stinna
Pasta med rød pesto

Pasta med rød pesto, parmesanost og pinjekerner. Virkelig lækker aftensmad, som er virkelig nem at lave. Egentligt er det måske ikke en decideret opskrift, for det er virkelig nemt at lave. Det smager dog SÅ godt, at jeg er nødt til at dele opskriften med jer alligevel.

Pasta med rød pesto

Den røde pesto jeg har brugt har jeg selv lavet. Det er denne, som jeg delte opskriften på forleden. Den er lavet med bagte tomater, pinjekerner, parmesanost og hvidløg og smager altså helt perfekt ovenpå pasta. Jeg toppede retten med groftrevet parmesanost, bredbladet persille og pinjekerner.

Herunder kommer opskriften på pasta med rød pesto. Det smager også godt med en købt pesto, men det smager allerbedst med en god hjemmelavet pesto. Jeg tænker sagtens at man kan tilsætte lidt lynstegte grøntsager og bønner til retten. 

Men nu til opskriften. Jeg har ikke angivet mængder, da det er lidt smag og behag, hvor meget pesto der ønskes.

Pasta med rød pesto, parmesan og pinjekerner

Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Forfatter: Stinna – www.stinna.dk
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

Sådan gør du

  • Start med at lave din egen pesto, med mindre du køber en pesto.
  • Kog pasta som anvist på pakken.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande.
  • Når pasta er færdigkogt, hældes vandet fra og pasta hældes tilbage i gryden.
  • Tilsæt en god klat pesto og fordel det godt. Serveres med groft brød.
Pasta med rød pesto

Hvis du også er vild med pesto, så er disse opskrifter måske også noget for dig:

Pasta med rød pesto
Pasta med rød pesto

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag.

2 Kommentarer

Jennie olsen 7. juli 2019 - 09:23

Meget glad for dine sunde, nemme og billige opskrifter uden for mange ingredienser! Håber du fortsætter!
Men dit forbrug af kokosmælk er ikke godt. Bente Klarlund fraråder kokosmælk! Det er ikke godt for forhøjet kolesterol og hjertesyge!!

Reply
Stinna 7. juli 2019 - 09:27

Hej Jennie :-) Tak for din besked. Jeg spiser ikke kokosmælk så ofte, men det er i en del af mine opskrifter. Du kan sagtens skifte det ud med andet, fx en type mælkeprodukt eller en hjemmelavet fløde lavet af cashewnødder :-)

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.