Pasta med rød pesto, parmesanost og pinjekerner

af Stinna

Pasta med rød pesto, parmesanost og pinjekerner. Virkelig lækker aftensmad, som er virkelig nem at lave. Egentligt er det måske ikke en decideret opskrift, for det er virkelig nemt at lave. Det smager dog SÅ godt, at jeg er nødt til at dele opskriften med jer alligevel.

Den røde pesto jeg har brugt har jeg selv lavet. Det er denne, som jeg delte opskriften på forleden. Den er lavet med bagte tomater, pinjekerner, parmesanost og hvidløg og smager altså helt perfekt ovenpå pasta. Jeg toppede retten med groftrevet parmesanost, bredbladet persille og pinjekerner.

Herunder kommer opskriften på pasta med rød pesto. Det smager også godt med en købt pesto, men det smager allerbedst med en god hjemmelavet pesto.

Pasta med rød pesto, parmesan og pinjekerner

  • Rød pesto. Køb et glas god rød pesto eller lav din egen version. 
  • Pasta
  • Ristede pinjekerner
  • Groftrevet parmesanost
  • Bredbladet persille

Fremgangsmåde:

  1. Start med at lave din egen pesto, med mindre du køber en pesto.
  2. Kog pasta som anvist på pakken.
  3. Rist pinjekernerne på en tør pande.
  4. Når pasta er færdigkogt, hældes vandet fra og pasta hældes tilbage i gryden.
  5. Tilsæt en god klat pesto og fordel det godt.
  6. Serveres med groftrevet parmesanost, ristede pinjekerner og bredbladet persille.
  7. Velbekomme.

Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.