3,8K
Quinoasalat med feta, avocado og bredbladet persille. Nem og virkelig lækker vegetarisk salat, som passer perfekt som tilbehør til fx falafler eller vegetarfrikadeller.
Quinoasalat
Denne salat er lavet med quinoa, som er et lille frø der kan bruges i stedet for ris i mange retter. Quinoa indeholder en del protein og derfor er denne salat dejligt mættende. Quinoasalaten er fyldt med smag og jeg har toppet den med syltede rødløg, avocado og salatost.
Quinoasalat med fetaost
Antal: 2 portioner
Ingredienser
- 1 dl quinoa (ukogt)
- 10 stk. cherrytomater
- 1 stor håndfuld bredbladet persille
- 1/2 stk. granatæble
Dressing
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. citronsaft
- salt og peber
Topping: syltede rødløg
- 70 g salatost
- 1 stk. avocado
Sådan gør du
- Start med at koge quinoa efter anvisning på posen.
- Skær cherrytomater i kvarte. Kom dem i en skål.
- Hak bredbladet persille fint og tilsæt til skålen. Skær granatæble i halve og tag kernerne ud og kom dem i skålen.
Dressing
- Rør dressingen sammen i en lille skål.
- Når quinoa er færdigt, overhældes det med koldt vand til det er koldt. Kom det i salatskålen.
- Hæld dressingen over og vend det godt rundt.
Servering
- Top salaten med syltede rødløg, salatost og avocado i tern. Velbekomme.
Opskrifter med quinoa
Hvis du leder efter opskrifter med quinoa, så vil denne quinoagryde med kartofler eller disse quinoafrikadeller – vegetariske deller med quinoa og feta måske også være noget for dig.