Blomkålspizza

blomkålspizza

De fleste bloggere har efterhånden en opskrift på en low-carb blomkålspizza på bloggen. Jeg har endnu ikke prøvet en variant kun med blomkål, men har læst at de ikke bliver ordentligt sprøde. Derfor har jeg lavet min variant af en blomkåls pizza, som bages som små lækre mini pizzaer – perfekte til madpakken. Disse blomkåls pizzaer kan sagtens spises med fingrene, så du behøver ikke være nervøs for en blød bund.

Herunder får I opskriften på bunden. Ovenpå har jeg tomatsauce, øko ost og frisk basilikum. Hvis du ikke har tid til at bage dine egne pizza bunde, så prøv mine pita-pizzaer.

God weekend!


 ★ BLOMKÅLS PIZZA ( 5 små) 

200g rå blomkål

2 æg

1 tsk oregano

1 spsk olivenolieolie

2 spsk majsmel

2 spsk loppefrøskaller

  1. Tænd ovnen på 200g varmluft med undervarme.
  2. Riv blomkål fint. Jeg bruger min mini-hakker.
  3. Rør blomkål, æg, oregano, olie, majsmel og loppefrøskaller sammen.
  4. Smør ud på bagepapir, jeg fik dejen til 5 små bunde.
  5. Bages til de er gyldne (ca. 20 minutter).
  6. Vend bundende og kom topping på.
  7. Bages til osten er smeltet. Velbekomme!

blomkålspizza-3

Print Friendly

10 kommentar

  1. Det ser sørme dejligt ud! Jeg ønsker dig en god weekend :-)
    Kh Cathrine fra http://www.cathrineyoga.dk

  2. God weekend.

    Virkeligt lækre små sprøde sunde pizzaer du har fremtryllet:-)
    Og et super smukt foto af dig under kontakt, hvor har du smukke blå øjne, de står så flot til din sweater:-)

    Heidi
    http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  3. Det ser virkelig herlig ut, gleder meg til å prøve oppskriften din!

  4. Det ser virkelig spændende ud, det skal jeg helt sikkert prøve! :)

    Men når man er en fattig studerende som mig, er der så noget man kan erstatte loppefrøskaller med, eller kan det udelades? :)

    • Tak skal du have! :-) Jeg ville prøve med ekstra majsmel. Men loppefrø binder meget væske, så ved ikke om det vil virke. En pose med loppefrøskaller holder længe :-)

  5. Jeg har prøvet dine grøntsagsmuffins, og de er virkelig gode.
    men i den her opskrift, kan man bruge grahamsmel istedet for majsmel?

    • Mange tak! Jeg har ikke forsøgt, men det tror jeg da sagtens. Så er de bare ikke længere glutenfri . Skriv gerne hvordan det bliver :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*