Madpakke idé – pita pizzaer

af Stinna

Pita-pizzaer

Pita pizzaer. Disse små pizzaer har længe været et hit hjemme hos os. De er gode på madpakken, de smager godt og så er de altid hurtige at lave – og så er de især gode de dage, hvor ens køleskab er halvtomt.

De små pizzaer er lavet med pitabrød som bund. Jeg skærer pitaerne over, så bunden bliver sprødere. Dette er dog ikke nødvendigt, men jeg kan godt lide en tynd sprød bund. Fyldet er bare hvad man nu lige har i køleskabet. Ofte laver jeg dem med en god tomatsauce, ost og løg, men nogle gange laver jeg denne version, som jeg vil dele med jer i dag. Nedenfor kommer opskriften på pita pizzaer med flødeost, rød pesto og guacamole.

Faktisk er det her heller ikke en ny opskrift, men flere har spurgt om jeg ikke vil dele nogle nemme idéer til madpakken, så her er opskriften igen. Hvis de skal med på madpakken, vil jeg anbefale at vente med at komme avocado på.

PITA PIZZAER (4 små pizzaer, 2 personer)

2 pitabrød – der skæres over

rød pesto

flødeost

½ rødløg

2 avocadoer

bredbladet persille

salt

peber

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skær pita brøddet over, så du får to tynde bunde af hvert brød.
  3. Kom flødeost på og bagefter smøres rød pesto på.
  4. Skær løg i ringe og kom på toppen.
  5. Pitaerne bages til de er gyldne.
  6. Imens laves der guacamole; blend guacamole, persille, lidt løg, salt og peber. Evt. 1 spsk. creme fraiche.
  7. Når pitaerne kommer ud af ovnen, toppes de med guacamole.
  8. Velbekomme!

Pita-pizzaer

Print Friendly, PDF & Email

1 Kommentar

Vegetarisk madplan uge 19 - Stinna 5. maj 2018 - 07:55

[…] LØRDAG Pita-pizzaer Lørdag passer perfekt med pizza herhjemme. Jeg laver ret ofte denne lidt grovere variant og gerne disse nemme pita-pizzaer. Få opskriften ved at klikke lige her. […]

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.