Salat med bolsjebeder

af Stinna

Salat med bolsjebeder, spidskål, persille og avocado. Vendt i en oliedressing med citron og honning – og toppet med soyaristede solsikkekerner. Denne salat er virkelig nem at lave og er perfekt som tilbehør til aftensmaden.

Salat med bolsjebede

Opskriften herunder er lavet med bolsjebede, som er en virkelig fin rodfrugt. Jeg bruger den rå, så den er sprød og passer godt til en salat. Jeg synes den er lidt mildere og lidt sødere i smagen end rødbede, men smager stadig lidt af rødbede.

Salat med bolsjebeder

Ret: Salat
Køkken: Vegetarisk
Antal: 2 personer
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 1 stk. bolsjebede
  • 1/2 stk. spidskål
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 stk. avocado

Dressing

  • 1-2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1/2-1 tsk. honning
  • salt og peber

Soyaristede solsikkekerner

  • 2 spsk. solsikkekerner
  • 2 tsk. soyasauce

Hvis salaten skal spises til aftensmad, så kan den serveres med vegetarfrikadeller og guacamole til.

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy