3,6K
Salat med bolsjebeder, spidskål, persille og avocado. Vendt i en oliedressing med citron og honning – og toppet med soyaristede solsikkekerner. Denne salat er virkelig nem at lave og er perfekt som tilbehør til aftensmaden.
Salat med bolsjebede
Opskriften herunder er lavet med bolsjebede, som er en virkelig fin rodfrugt. Jeg bruger den rå, så den er sprød og passer godt til en salat. Jeg synes den er lidt mildere og lidt sødere i smagen end rødbede, men smager stadig lidt af rødbede.
Salat med bolsjebeder
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 1 stk. bolsjebede
- 1/2 stk. spidskål
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 1 stk. avocado
Dressing
- 1-2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. citronsaft
- 1/2-1 tsk. honning
- salt og peber
Soyaristede solsikkekerner
- 2 spsk. solsikkekerner
- 2 tsk. soyasauce
Hvis salaten skal spises til aftensmad, så kan den serveres med vegetarfrikadeller og guacamole til.
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.