Melonsalat

af Stinna
Melonsalat

Melonsalat er den skønneste sommerspise med melon, forårsløg, spinat, fetaost og friske blåbær. Herhjemme spiser vi salaten som tilbehør til sommerens grill – eller blot som en let frokost.

Opskrift på melonsalat

Melonsalaten, eller sommersalaten, er den skønneste kombination af frisk salat, salt fetaost og sprøde blåbær. Hvis du ønsker lidt mere knas, så prøv at tilsætte grofthakkede soyamandler til din melonsalat. Dressingen til denne salat er lavet af olivenolie, limesaft, balsamico og salt.

Melonsalat

Skøn sommersalat med melon, spinat og blåbær.
Forb. tid10 min
Tilb. tid5 min
Ret: Salat
Køkken: Vegetarisk
Antal: 2 personer
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 1/2 stk. cantaloupe melon
  • 2 stk. forårsløg
  • 100 g blåbær
  • 1 håndfuld salatost / fetaost

Dressing

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. limesaft
  • 1 tsk. mørk balsamico
  • 1 drys salt

Sådan gør du

  • Skyl spinat og blåbær og lad det dryppe af.
  • Skær cantaloupe melon i tern eller brug en melon-ske til at lave små kugler. Skær forårsløg i små skiver. Kom spinat, blåbær, melon og forårsløg i en skål.
  • Bland alle ingredienserne til salaten i en skål. Hæld dressingen over salaten og vend det godt sammen.
  • Top salaten med fetaost eller salatost.

Sommersalater

Melon smager virkelig skønt i salat og giver salaten lidt sommersmag. I denne opskrift har jeg brugt cantaloupemelon, men du kan også sagtens bruge honningmelon til denne opskrift. Prøv også at tilsætte lidt ristede mandler eller pinjekerner, hvis du ønsker lidt mere knas til salaten. Du kan også lave en salat med vandmelon. Denne opskrift er inspireret af en melonsalat fra Julie. Prøv at servere salaten som tilbehør til grill eller server den med vegetarfrikadeller til.

Melonsalat med fetaost
Melonsalat med spinat

Du er også meget velkommen til at kigge forbi min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy