Vegetarisk madplan uge 32

af Stinna

Næste uges madplan – inspiration til hele ugen. Det er blevet tid til næste uges madplan. Selvom jeg i de sidste par uger har spist utrolig meget salat, så har jeg i denne uge valgt at lave en blanding af varme retter og salater – og selvfølgelig pizza i weekenden. Jeg håber at I kan få inspiration til ugens aftensmad.

MANDAG: Skøn salat med edamamebønner, bulgur og feta. Lav gerne dobbeltportion, så der er til tirsdag også – undlad dog at blande avocadoen i allerede om mandagen, da den så bliver lidt brun.

TIRSDAG: Rester fra mandag.

ONSDAG: Burrito-bowls. Lækker ret med en skål fyldt med mexicanske lækkerier og selvfølgelig toppet med guacamole. Lav dobbeltportion, så der er til torsdag også (vent dog med at lave guacamole til på dagen!).

TORSDAG: Rester fra onsdag.

FREDAG: Brug resten af de søde kartofler til denne lækre asiatiske suppe med nudler. Hvis du ikke orker at lave mad lørdag, så lav gerne dobbeltportion af suppen.

LØRDAG: Rester fra fredag, eller denne lækre pizza. Som I ved, så spiser jeg gerne pizza i weekenden.

SØNDAG: Rester fra hele ugen. Hvis du ikke har nogle rester tilbage, men istedet lidt forskellige grøntsager, så brug dem i en tærte – som også er god på madpakken til dagen efter.

UGENS SØDE SNACK: I denne uge er det disse små muffins der er ugens snack. Spis dem til morgenmad eller som en lille sød snack i løbet af dagen.

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.