Vegetarisk madplan uge 17

af Stinna

Ugens vegetariske madplan – fyldt med nemme og lækre hverdagsfavoritter. Alle opskrifter er med fuld smæk på smagen og skønne ingredienser. I min madplan forsøger jeg at vælge forskellige og spændende retter til hver uge.

Som altid kan man sagtens vælge at lave dobbeltportion fx mandag og onsdag, så man slipper for at lave aftensmad tirsdag og torsdag. Ellers kan madplanen også bruges som inspiration til ugens retter. Madplanen rækker til 2-3 voksne.

Denne uge byder på:

  • MANDAG: Vegetarisk paprikagryde med kartoffelmos
  • TIRSDAG: Vegetarisk minestronesuppe med suppehorn og brød til
  • ONSDAG: Rødbedebøffer og broccolisalat med græsk yoghurt og æble
  • TORSDAG: Indisk dahl serveret med ris, naanbrød og yoghurt
  • FREDAG: Hjemmelavet linselasagne med bechamelsauce
  • LØRDAG: Hjemmelavet pizza
  • SØNDAG: Reste-dag

Lørdagen byder på pizza (ingredienserne er ikke skrevet på listen) og søndag byder på rester fra ugen. Nederst har jeg lavet en indkøbsliste – men I har sikker mange af ingredienserne allerede. God fornøjelse.

TIRSDAG

Hjemmelavet vegetarisk minestronesuppe med suppehorn i. Serveres med brød til.

ONSDAG

Onsdagen byder på broccolisalat med æble – serveret med rødbedebøffer til.

TORSDAG

Indisk dahl med røde linser. Denne skønne indiske ret serveres med ris til.

Hjemmelavet pizza

LØRDAG

Herhjemme spiser vi gerne pizza i weekenden – og allerhelst den hjemmelavede variant. Ofte bruger jeg denne nemme opskrift.

Indkøbsliste

GRØNTKØLE-OG FROSTVARER
7 stk. løg
11 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 gulerødder + 250g + 400g
1 kg kartofler
200 g persillerod
1 potte frisk basilikum
1 spsk. frisk oregano
1 spsk. frisk timian
2 små eller 1 stort broccoli
2 rødløg
4 æbler
1 stk. citron
300g rødbede
Frisk ingefær
Frisk rød chili
1 pakke smør
1/4 L fløde
4 dl sødmælk
2,5 dl græsk yoghurt
3 æg
Yoghurt/creme fraiche til topping til indisk dahl
100g revet mozzarella (+ lidt til topping)
TØRVARER
Olivenolie
1 dåse kidneybønner
7 spsk. tomatpure
Sød paprika
Salt
Peber
4 dåser hakkede tomater
Suppehorn
Brød/flute til suppe
Honning
1 håndfuld pinjekerner
2 dl havregryn
Spidskommen
Koriander, stødt
Nelliker, stødt
450 g røde linser
Grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
brune ris
1 dåse flåede tomater
evt. 1 pakke naanbrød til dahl
Oregano, tørret
Chili, tørret
Æblecidereddike
Hvedemel
Muskatnød
Lasagneplader

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy