Så blev det igen weekend og dermed også tid til næste uges madplan – uge 19
Hver anden dag består madplanen af rester – herhjemme er vi vilde med rester, så vi ikke skal stå i køkkenet hver dag. Der er i denne madplan fokus på nem hverdagsmad, hvor det er nemt at få spist grøntsager. Jeg har forsøgt at lade ingredienserne gå lidt igen, så der på den måde ikke spil – og resten af grøntsgerne kan bruges i tærten søndag eller som gnavegrønt.
God fornøjelse! Jeg håber at I kan få lidt inspiration.
MANDAG: Blomkålssalat med sennepsdressing, æble og ristede mandler
Ugens første ret er denne lækre salat med finthakket blomkål, edamamebønner, æbler, ristede mandler og sennepsdressing. Spises evt. med veggiedeller eller falafler til.
Lav gerne en stor portion, så der også er til tirsdag.
TIRSDAG: Rester fra mandag.
ONSDAG : Nem hverdagsmad – pasta og grønt i kokosmælk
Onsdagens ret er denne virkelig nemme pastaret. Faktisk består den blot af pasta, grøntsager og kikærter i en skøn kokossauce.
Husk at lave dobbeltportion, så der også er til torsdag.
TORSDAG: Rester fra onsdag.
FREDAG: Skøn og smagfuld asiatisk suppe med nudler
Fredagens ret er med denne skønne smagfulde suppe med kokosmælk og nudler. Kom lige de grøntsager i, som du ønsker.
LØRDAG: Hjemmelavet pizza.
Lørdagens menu består af hjemmelavet pizza. Prøv evt. denne grove fuldkornsbund.
SØNDAG: Restedag eller tærtedag
Søndag er igen i år en restedag. Spis de rester du har i køleskabet eller brug ugens grøntsager og rester i en lækker tærte. Måske denne vegetariske tærte med hytteost og fuldkornsbund?
SØDE SNACKS
Denne uges søde snack er denne skønne rabarberkage med mandler.
Find opskriften lige her på den sundere rabarberkage.