Vegetarisk madplan uge 4

af Stinna

Næste uges vegetariske madplan – fyldt med smag og lækre retter. I denne uge har jeg blandet de forskellige retter, så der forhåbentligt er lidt for enhver smag.

Madplanen byder i denne uge på indisk dahl med naanbrød, grøntsager i pikantsauce, tyrkisk linsesuppe med tyrkisk brød til og koreanske tacos.

Vegetarisk ugeplan uge 4

Madplanen rækker til 3-4 personer, alt efter hvor meget I spiser til aftensmad. Du kan sagtens springe nogle dage over – men indkøbslisten er lavet ud fra følgende menu:

Mandag: Indisk dahl med røde linser og skønne krydderier. Husk at lave dobbeltportion, så der også er til tirsdag. Serveres med hjemmebagte grove naanbrød (også dobbeltportion).

Tirsdag: Rester fra mandag.

Onsdag: Grøntsager i pikantsauce med pasta til.

Torsdag: Tyrkisk linsesuppe – serveres med tyrkisk brød til. Du kan også købe færdigt flute til suppen.

Fredag: Koreansk tacos med chili mayo og marineret blomkål. Serveres med hjemmelavede tacos og syltede rødløg.

Lørdag: Hjemmelavet pizza (ikke på indkøbslisten).

Søndag: Rester fra ugen.

God fornøjelse!

Indkøbsliste:

Grøntsager2 stk. porre
3 stk. røde peberfrugter
500 g kartofler
2 stk. blomkål
100 g champignon
18 fed hvidløg
11 stk. løg
frisk ingefær
2 stk. æbler
3 stk. gulerødder
1 stk. citron
1 stk. lime
1 stk. spidskål (gerne lilla)
1 pose rødløg
Friske koriander
Frostvarer
Kølevarer2 dl piskefløde
2 dl mælk
200 g pikantost
6 dl creme fraiche 
25 g gær
150 g skyr
2 stk. æg
3 spsk. mayonnaise
40 g smør
Kolonial2 dåser hakkede tomater
1 dåse kikærter 
Soyasauce
Olie til stegning
pasta til 4 personer
600 g røde linser
Grøntsagsbouillonterning 
4 spsk. tomatpuré
2 dåser flåede tomater
2 dåser kokosmælk
Ris til 8 personer (gerne brune ris)
4 dl groft mel
2 kg hvedemel
Bagepulver
Olivenolie
Evt. nigellafrø til naanbrød og tyrkisk brød
Sukker
Chilisauce
Brun farin
Eddike
Sesamfrø

Krydderier:
Tørret chili
Paprika
Salt
Peber
Koriander
Spidskommen
Nelliker (stødt)
Cayennepeber
Peberkorn
Laurbærblade


Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy