Sandwich med haydari

af Stinna

Sandwich med haydari, avocado og agurk. Nem og utrolig velsmagende vegetarisk sandwich, som er perfekt til tapasbordet eller som del af en buffet.

Opskrift på sandwich med haydari

Denne nemme sandwich er inspireret af en klassisk agurkesandwich. Men flødeosten er i denne opskrift skiftet ud med en hjemmelavet haydari, som er en skøn og smagfuld peberfrugtdip. Sandwichen fyldes også med agurk og avocado.

Sandwich med haydari

Ret: frokost
Køkken: Vegetarisk
Antal: 6 stk.
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

Haydari

  • 2 stk. røde peberfrugter
  • 200 g salatost den bløde i blok
  • 1 stor håndfuld bredbladet persille
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • Peber

Servering

  • 6 skiver toastbrød
  • 1 stk. agurk
  • 1 atk. avocado

Sådan gør du

  • Først skal peberfrugterne bages. Halvver peberfrugterne over og fjern kernerne. Kom dem på en bageplade og placer dem med skindsiden opad.
  • Peberfrugterne bages ved 200 grader, til de har fået mørke pletter (omkring 20 minutter i min ovn).
  • Lad herefter peberfrugterne køle af.
  • Imens blendes de andre ingredienser sammen.
  • Når peberfrugterne er kølet af, fjernes skindet og peberfrugterne kommes i blenderen sammen med de andre ingredienser. Du kan selv bestemme, om din dip skal have fin eller grov konsistens.
  • Skær agurk i helt tynde skiver og skær avocado i skiver.
  • Smør toastbrød med haydari og fordel agurk og avocado deri.
  • Skær hver sandwich i ‘trekanter’.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.