7,4K
Tahin kikærter. Endnu en opskrift med kikærter – men jeg elsker virkelig kikærter og jeg er især vild med at komme dem i salat. Jeg har oftest en god salat med på madpakke til frokost og deri kommer jeg næsten altid en slags bønner i.
Kikærter er noget af det jeg spiser meget af herhjemme. Dog synes jeg at kikærter uden krydderi kan være temmelig kedelige. Så for at gøre kikærter lidt mere spændende (de smager jo ikke rigtigt af noget), så steger jeg dem ofte i krydderi på panden eller i ovnen. Ved at stege dem tahin bliver de virkelig lækre!
Kikærter stegt i tahin smager skønt og giver smag til en salat. Jeg har før lavet kikærter stegt i peanutbutter, opskriften finder du her.
Tahin kikærter
Antal: 1 portioner
Ingredienser
- 1 dåse kikærter
- 2 spsk. tahin
- ½ stk. rød chili
- olie til stegning
- salt
Sådan gør du
- Hak chili fint.
- Steg kikærter og chili i olie.
- Når kikærterne har fået lidt farve, tilsættes tahin.
- Smag til med salt.
- Spis dem kolde i en salat.
8 Kommentarer
Hej Stinna!
Ser lækkert ud, men jeg er bare ikke fan af chili, mon de kan laves uden?
Det undlader du bare :-)
kikærter er SÅ lækkert i salat! Jeg tror virkelig aldrig, jeg bliver træt af kikærter! :)
Jeg spiser dem også flere gange om ugen :-) Mums!
Mmh, jeg spiser de her kikærter hele tiden! Jeg koger hele posen og smider hele omgangen i fryseren. Når jeg så skal bruge dem, tager jeg lige en passende portion ud af fryseren, lader dem tø op på bordet i en ½ times tid, hælder dem i en pose og smider dem godt sammen med store mængder tahin, røget paprika, spidskommen, soya og peber. Ind i ovnen på 190 graders varmluft i knapt en halv time, mens der røres lidt rundt undervejs. Det er simpelthen så nemt, at man ikke skal til at hive pander frem! Ville bare lige give idéen videre – tak for en rigtig god blog med super lækker og nem mad :-)
Mvh. Mia.
Tak for din kommentar! Det lyder virkelig nemt og lækkert :-) Dejligt at du læser med!
Lyder lækkert. Kan man spise det varmt som tilbehør, uden at det kommer i en salat eller lignende? :)
Det kan man sagtens! Jeg spiser dem som tilbehør til mange ting :-)