277
Sandwich med haydari, avocado og agurk. Nem og utrolig velsmagende vegetarisk sandwich, som er perfekt til tapasbordet eller som del af en buffet.
Opskrift på sandwich med haydari
Denne nemme sandwich er inspireret af en klassisk agurkesandwich. Men flødeosten er i denne opskrift skiftet ud med en hjemmelavet haydari, som er en skøn og smagfuld peberfrugtdip. Sandwichen fyldes også med agurk og avocado.
Sandwich med haydari
Antal: 6 stk.
Ingredienser
Haydari
- 2 stk. røde peberfrugter
- 200 g salatost den bløde i blok
- 1 stor håndfuld bredbladet persille
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- Peber
Servering
- 6 skiver toastbrød
- 1 stk. agurk
- 1 atk. avocado
Sådan gør du
- Først skal peberfrugterne bages. Halvver peberfrugterne over og fjern kernerne. Kom dem på en bageplade og placer dem med skindsiden opad.
- Peberfrugterne bages ved 200 grader, til de har fået mørke pletter (omkring 20 minutter i min ovn).
- Lad herefter peberfrugterne køle af.
- Imens blendes de andre ingredienser sammen.
- Når peberfrugterne er kølet af, fjernes skindet og peberfrugterne kommes i blenderen sammen med de andre ingredienser. Du kan selv bestemme, om din dip skal have fin eller grov konsistens.
- Skær agurk i helt tynde skiver og skær avocado i skiver.
- Smør toastbrød med haydari og fordel agurk og avocado deri.
- Skær hver sandwich i ‘trekanter’.