2,8K
Æggemuffins med salatost, løg og porre. Æggemuffins er utrolig nemme at lave og er helt perfekte til madpakken.
Opskrift på vegetariske æggemuffins
Disse vegetariske muffins med æg er lavet med porre, løg, salatost og creme fraiche. Herhjemme spiser vi dem på madpakken eller som en del af vores frokost. Men æggemuffins er også geniale til et brunchbord eller som en del af tapas.
Du kan bruge lige de grøntsager du har i køleskabet. Jeg er især vild med at bruge tomater, peberfrugt og porre. Kom også gerne flere slags ost i, alt efter hvad du lige har i køleskabet.
Opbevar de færdige æggemuffins i en bøtte i køleskabet.
Æggemuffins
Antal: 12 stk.
Ingredienser
- 1 stk. løg, finthakket
- 1/2 stk. porre, snittet fint
- 4 stk. æg
- 1 tsk. olivenolie
- 1 håndfuld salatost eller fetaost, cirka 70 g
- 1/2 dl creme fraiche
- 1 drys salt og peber
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
- Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
- Fordel æggemassen i muffinsforme – brug gerne nogle i silikone.
- Bages midt i ovnen i 16-18 minutter. Hold øje med dem, der er forskel på ovne.
Følg også gerne med på instagram, hvor jeg deler flere madbilleder.