5,6K
Nudler i peanutsauce med hvidløg, karrypasta og ingefær. Denne nemme og lækre asiatiske vegetarret smager virkelig skønt og er ganske nem at lave.
Nudler i peanutbuttersauce
Herhjemme elsker vi asiatisk mad og spiser det gerne ofte. Denne opskrift er med den lækreste peanutbuttersauce, som er smagt til med rød karrypasta, ingefær og hvidløg. Til retten har jeg tilsat fuldkornsnudler, rød peberfrugt, løg og edamamebønner.
Opskriften herunder rækker til 4 portioner – og kræver en wok eller en stor pande.
Nudler i peanutsauce
Antal: 4 portioner
Ingredienser
- 250 g nudler (gerne fuldkorn)
- 300 g spidskål
- 2 stk. store løg
- 2 stk. rød peberfrugt
- 2 tsk. rød karrypasta
- 200 g edamamebønner (frosne, uden bælg)
- olivenolie til stegning
Sauce
- 4 spsk. limesaft
- 6 spsk. peanutbutter (gerne crunchy)
- 4 fed hvidløg
- 4 spsk. soyasauce
- 8-10 spsk. vand
- 2 tsk. sukker
- 1 klump revet ingefær ( 2 x 2 cm)
Sådan gør du
- Start med at koge nudlerne i letsaltet vand. Overhæld dem med koldt vand efter kogning – så klistrer de ikke så meget.
- Snit spidskål fint. Skær løg i store stykker og skær peberfrugt i tynde strimler.
Sauce
- Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål.
Stegning
- Kom olie på en pande. Tilsæt karrypasta. Tilsæt alle grøntsagerne og edamamebønner og steg dem under omrøring (cirka 1-2 minutter).
- Tilsæt saucen og rør godt rundt.
- Tilsæt nudler og vend det hele sammen.
- Serveres med friske koriander og soyasauce til.
- Velbekomme.
Asiatisk vegetarretter
Elsker du også asiatisk mad? Så vil jeg anbefale dig at prøve min bedste vegetariske wokret eller vegetarisk panang med peanutbutter.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.
5 Kommentarer
Super lækker og nem ret. Ny hverdagslivret herhjemme..
Den her ret har jeg lavet flere gange, når jeg har fået gæster på besøg. Den er virkelig god og smagsfuld.
Hvor dejligt at høre. Tusind tusind tak :-)
Fuldstændig gakkelak lækker!
Dejligt! Mange mange tak :-)