Vegetar quesadillas med bønnefyld og cheddarost. Quesadillas er en mexicansk ret, som består af to madpandekager som fyldes med krydret fyld og ost, som bagefter steges på en pande eller i en ovn.
Vegetar quesadillas
Denne opskrift på vegetariske quesadillas er med krydret bønnefyld og revet cheddarost. Jeg har brugt fuldkornstorillas, men du kan også bruge de helt klassiske tortillas. Bag dem i ovnen, en stegepande eller i en paninimaskine.
Opskriften herunder rækker til 3-4 quesadillas. Hvis der er en rest fyld til overs, kan det spises med ris til næste dag.
Forb. tid20 minuttermin
Tilb. tid10 minuttermin
Ret: Aftensmad, frokost
Køkken: Mexikansk, Vegetarisk
Author: Stinna
Ingen stjerner endnu
Ingredienser
Bønnefyld
1stk.løg
1fedhvidløg
2 stk.store tomater
1stk.peberfrugt (rød eller grøn)
1spsk.spidskommen
1tsk.røget paprika
1tsk.stødt koriander
1/2tsk.kanel
1tsk.oregano
1dåsesorte bønner
50gmajs (fra dåse eller frost)
2spsk.tomatpure
1-2spsk.limesaft
salt og peber
Quesadillas
6-8stk.tortillapandekager
70-100grevet cheddarost
Sådan gør du
Bønnefyld
Hak løg og hvidløg fint. Steg det i en gryde i lidt olie.
Skær peberfrugt og tomater i tern og tilsæt til gryden.
Tilsæt spidskommen, røget paprika, koriander, kanel og oregano. Lad det stege lidt.
Skyl bønner og majs godt. Tilsæt det til gryden sammen med tomatpure, limesaft, salt g peber. Lad det stege lidt, så peberfrugt og tomat bliver lidt møre.
Quesadillas
Tag en tortillapandekage og fordel bønnefyldet derpå. Drys med ønsket mængde revet cheddrost. Kom en tortillapandekage på toppen. Steges/bages enten i ovnen, på en stegepande eller en paninimaskine.
Spises mens den er varm. Velbekomme.
Tilbehør til quesadillas
Herhjemme spiser vi quesadillas til frokost. Men hvis de fx skal spises til aftensmad, vil jeg servere dem med hjemmelavet guacamole og en mexicansk salat til.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.