Pandebrød af kikærtemel (vegansk)

af Stinna

Pandebrød af kikærtemel

Pandebrød af kikærtemel. Da jeg i onsdags havde søde Julie på besøg til frokost, skulle vi have fafafler af søde kartofler, lidt salat og noget dressing. For at have noget der holdt retten lidt sammen, ville jeg bage nogle små brød. Jeg havde ikke andet end kikærtemel i skabet, men resultatet blev så godt, at jeg gerne vil dele opskriften med jer.

Pandebrød af kikærtemel

De består blot af kikærtemel, vand, olie og salt. Det hele røres bare sammen i en skål og steges på en tør pande. De kan drysses med lidt nigellafrø og i løbet af ingen tid er der pandekager – så bliver det næsten ikke nemmere.

Opskriften på falaflerne kommer snarest. Indtil da kan jeg anbefale disse falafler: Fantastiske falafler. 

Pandekagerne bliver små og minder måske lidt om tortillas. Med et par falafler i kan de sagtens spises med hænderne. Jeg har flere planer for disse brød – næste gang skal jeg lave noget krydret bønnefyld til dem.

Pandebrød af kikærtemel

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Ret: Bagværk
Køkken: Vegansk
Antal: 6 stk.
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 2 dl kikærtemel
  • 1,5 dl vand
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1/2 tsk. salt

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en skål.
  • Rør det hele godt rundt.
  • Steges på en tør pande (altså ingen olitil de er gyldne på begge sider. Hvis der skal drysses med nigellafrø, gøres dette når dejen kommer på panden.
  • Spises lune.
  • Velbekomme!

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

1 Kommentar

Falafler med søde kartofler - sweet potato falafler (vegetarisk) 7. august 2017 - 14:18

[…] i en travl hverdag, at jeg kan bruge kikærter på dåse. Til falaflerne spiste vi pandebrød med kikærtemel og […]

Reply

Tilføj en kommentar






This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy