Salsa salat + vind kogebogen ‘Skønne salater & vidunderligt tilbehør’

salsasalat

Jeg har modtaget bogen ‘ Skønne salater & vidunderligt tilbehør – og sunde desserter’ til anmeldelse her på bloggen. Den fine kogebog er lavet af Emma Martiny, som driver en blog af samme navn. I dag kan du vinde et eksemplar af den flotte kogebog.

Jeg er vild med bogens farvestrålende salater. Allerede første gang jeg kiggede i den, måtte jeg lave mærker ved mange opskriver, for dem måtte jeg bare prøve! Jeg elsker jo salat og er vild med, at få ny inspiration.

Mange af salaterne indeholder mælkeprodukter, men jeg skifter bare mælkeprodukterne ud med andre ingredienser. Jeg har lyst til at prøve alle de smukke salater og bogen lever virkelig op til sit navn. Så hvis du ofte ender med blot at lave en salat af iceberg og tomat, så skal du prøve denne kogebog – der er så meget inspiration at hente!

Den første salat jeg ville prøve, var denne lækre salsa salat. Den har en masse smag og så er den meget let at lave. Jeg har fået lov til at dele opskriften herinde med jer, så opskriften kommer herunder. Det er min variant, jeg kommer med i dette indlæg.

For at vinde denne fine kogebog, skal du smide en kommentar til dette indlæg. Jeg vil gerne høre om jeres yndlings-salat, men det er ikke et must. Jeg finder vinderen om en uge – det vil sige søndag d. 22. februar. Jeg kontakter vinderen på mail.


★ SALSA SALAT ★

½ spidskål

1 rød peberfrugt

200g majs (frost)

1 avocado

Mexikansk dressing

2 spsk olivenolie

salt og friskkværnet peber

1 fed hvidløg

1 stor håndfuld frisk koriander

saft af 1 lime

 1. Tag majs fra frost og hæld kogende vand over.
 2. Snit spidskål og peberfrugt fint.
 3. Bland spidskål, majs og peberfrugt i en skål.
 4. Nu skal dressingen laves.
 5. Hak koriander fint.
 6. Bland olie, koriander, presset hvidløg, limesaft, salt og peber sammen.
 7. Hæld dressingen ud over salaten og top med avocado.

salsasalat-4 salsasalat-2-2 salsasalat-2Print Friendly

144 kommentar

 1. Åh hvor kunne jeg godt bruge en lækker opskriftsbog! Elsker at lave mad, men salater har jeg ikke den største fantasi til at finde på, det bliver ofte en lidt traditionel og kedelig en af slagsen…
  Min yndlingssalat er dog en med spinatblade, quinoa, æble og avocado vendt i en dressing af honning, olivenolie, ristede sesamfrø, salt og peber.. Den er simpel, men vanvittig lækker, cremet og har en vidunderlig smag fra dressingen med de ristede sesamkerner!

 2. Christina Løvfall

  Min favoritsalat er med appelsinfiletter i bunden af et fad, så er der granatæblekerner ovenpå, ristede hakkede mandler og brudt feta på toppen. Skal det se lidt mere festligt ud har jeg pyntet den yderligere med et par blade fra citrinmelissen.
  Den ser så flot ud på bordet og går til nærmest hvad som helst, men måske jeg snart skulle til at variere valget af salat lidt ;)

 3. susanne kyhn

  Hej Stinna
  Den bog ser vildt inspirerende ud :-)
  En af vores favorit salater er grønne bønner der er let kogte, stadig med bid i. Fint snittet rødløg, cherrytomater, feta i tern og rystede hasselnødde. Dressing er sennep, hvid balsamico, citron, akacie honning og olivenolie.

 4. Jeg er vild med kombinationen af avocado, tomat og løg i salat… krydret med forskellig smag og krydderurter…

 5. Camilla Lawaetz Wimmelmann

  Ej, den ville jeg SÅ gerne vinde!! Håber, håber, håber…
  Det er jo så svært at vælge en yndlings – men for tiden er jeg vild med en helt simpel en af slagsen; edamamebønner, avokado, friske sprøde æbler vendt med citron/lys balsamico og toppede med ristede rugbrødscrutoner…

 6. Jeg har sværmet om den bog en del gange, men har endnu ikke tilføjet den til samlingen.. Kunne pokkers godt bruge lidt inspiration til netop salater, der bare ikke er min stærke side!
  Her i vinter har vi spist en del salat bestående af spidskål, revne gulerødder og sprøde æbletern – bare vendt med lidt friskpresset appelsinsaft og toppet med ristede sesamfrø. Ganske simpelt, men ret så velsmagende.

 7. Jeg ved ikke om det er min yndlingssala, men jeg er helt vild med en rødbede salat

 8. Vibeke Skaarup

  Lækker give-away.

  Min favoritsalat er klart en bønnesalat med grønne bønner, friske tomater, peberfrugt, soltørredetomat, feta og ristede og saltede solsikkekerner – MUMS :)

 9. Min yndlingssalat er græsk salat. Har desperat behov for ny inspiration!

 10. Cecilie Møller

  Årh hvor er det bare en salat lige efter min næse. Det ser så godt ud, og jeg kunne så godt bruge en opskrifts bog med lækre salater!!!

  Lige fortiden spiser jeg ofte en salat med granatæble, spidsskål, stegte bønner (alle mulige slags, det mætter så godt) og så balsamico dressing oven på… Mums. Smager især godt med hjemmelavet hvidløgsbrød til.

 11. Ny inspiration til salat! Ej det kunne være så lækkert -ender tit i det tradtraditionelle salat, agurk og tomat..

 12. Lone Nørregaard

  Alt med avocado er et hit!

 13. Lækker præmie, som jeg gerne vil have fingrene i :) – mangler ofte noget inspiration til lækre salater .. min favorit er dog sommersalat med masser af friske bær, iceberg, avokado, agurk toppet med ristede nødder :)

 14. Jeg vil SÅ gerne vinde denne bog! Har kigget på den flere gange i boghandleren, men har simplethen ikke råd til den! Jeg har ingen yndlingssalat, men alt der indeholder spinat, soltørrede tomater og butterbeans er favorit herhjemme :-)

 15. Stine Weis

  Hej Stinna.
  Tak for en super god blog, jeg har efterhånden brugt flere af dine opskrifter – OG det er lykkedes mig at få min kød-elskende kæreste til at indrømme, at vegetarisk mad egentlig også dur, og faktisk er både lækkert, sundt og billigt! :-)
  Jeg er dog vild med at hente inspiration til nye retter, og vil derfor meget gerne vinde bogen. En af mine favorit-salater for tiden er en salat af blomkål (blendet til ris), mandler (ristet i ovnen og finthakket), der blandes med spinat og avokado og vendes men olie-citron dressing. Virkelig lækker!

 16. Lækker give away :)
  Uha, jeg tror ikke jeg har én yndlings salat.. Men jeg elsker salater, hvor der kommes bær i :)

 17. Frederikke månson

  Jeg kan rigtig godt lide frisk spinat med soltørret tomat, citron og lidt agurk eller peberfrugt i :-) det er lidt anderledes :)

 18. Nicoline D.

  Hvor ser den lækker ud den salat. Den bog vil jeg da gerne have fingrene i.
  Min favorit salat er en grov vintersalat med grønkål, appelsin, æble, granatæble, friske tranebær og karamelliserede pecannødder. Den er for mig lig med jul :-)

 19. Tror min ynglingssalat er råkossalat med rødbede, gulerødder og æble. Mmmh!
  kunne godt bruge mere inspiration til salater! Så kunne rigtig godt tænke mig bogen :D

 20. Åååh lækker salatbog som evt kunne blive min kunne godt tænke mig lidt mere inspiration i mit valg af salater og sammensætnnger

 21. Mia Dybdahl

  Super lækker giveaway! :-)

  Min yndlingssalat er en kålsalat bestående af:
  Rødkål
  Spidskål/hvidkål
  Grønkål
  Granatæble
  Ristede mandler (gerne hjemmelavede saltmandler)
  Dressing af stærk sennep, æblecidereddike, citronsaft og et drys sukrin.
  Mums, siger jeg bare! :-)

 22. Tough one, men spidskålssalat med blodgrape (filetter), saltede mandler, avocado og olie/citron/honning-dressing er i hvert fald bland top-kandidaterne :)

 23. Heej:) Jeg tror ikke jeg har en ynglings salat, men tomat salat og alt med bulgur og perlebyg er fantastisk.

 24. Lene Holm Jensen

  Så længe der indgår avocado, nødder og fetaost i salater, så kommer der julelys i mine øjne. Aubergine ville være prikken over i’et.

 25. Den bog ser helt fantastisk ud!
  En af mine yndlingssalater er blomkålscouscous med peberfrugt, cherrytomater, ristede pinjekerner og masser af persille.

 26. Min yndlingssalat er med grønkål og bagt hokaido med i olie/eddike/dijon-dressing toppet med stegte svampe og granatæble! Det ville være lækkert at vinde bogen, da jeg virkelig elsker at eksperimentere med (især) salater :-)

 27. Jeg ville elske at kunne bladre igennem den kogebog; at se de flotte billeder samt indsamle inspiration til fremtidige salater!

  En salat, som jeg selv værdsætter højt, består af selleri, hvidkål, æble, creme fraise og valnødder.
  Selleri og hvidkål rives, æbler skæres i tern, og efterfølgende vendes de tre ingredienser i sødet creme fraise. Slutteligt drysses med hakkede valnødder, og salaten er nu klar til servering. Simpelt, men lækkert!

 28. Det kunne være, at du og Emma, som de to fantastiske Aarhusbloggere I er, skulle gå sammen om en kogebog.
  Måske komme med et friskt indspark til min yndlingscoleslaw.. den kunne godt bruge lidt variation. ;-)

 29. Mmmmm, ville elske at vinde en bog om salater… Og så lige før, at hele køkkenhaven skal plantes til.

  En af mine ynglingssalater består af:
  Kikærter, rocula, røs peber, sorte oliven, soltørrede tomater og feta – simpel, men god!

 30. Eva Jensen

  Hjertesalat, most avokado og ærter krydret med lidt salt og peber. Simpelt og ekstremt lækkert! :)

 31. mmh, hvor lækkert :-) Ville elske at vinde sådan en bog. Jeg er viiiild med salater, og har så mange favoritter. Jeg laver oftest mine salater efter årstiden.
  Om sommer en dejlig lækker og frisk vandmelons salat eller en citrus salat. Om vinteren en mere tung salat med rodfrugter og nødder :D
  Og der skal selvfølgelig fetaost eller gedeost i alle mine salater :D Yummi !

 32. Denne her bog vil jeg så gerne have fingrene! Jeg er virkelig dårlig til at finde på nye spændende salater og Emmas ser virkelig spændende ud (jeg følger hendes blog).
  Men min yndlingssalat må være grønne bønner vendt i pesto med feta! Generelt alle salater med feta :)

 33. Jeg elsker spidskål, gulerod, broccoli, drueaugurker (chornichioner) og en skyr-dressing til :-)
  Men det kunne da være rart med lidt fornyelse med inspiration fra bogen :-D

 34. Amanda Clausen

  Ej, den kogebog kunne jeg godt tænke mig! Krydser fingre :-)

  Jeg har mange yndlingsalater men jeg synes virkelig at vandmelon, feta og mynte er undervurderet! Og så minder den mig bare så dejligt meget om sommer, grill og solskin!

 35. Stine Krigslund

  Jeg elsker salat og grøntsager, og lever vegetarisk de fleste af ugens dage. Da jeg efter en lang sygdomsperiode ikke har lavet meget mad, er fantasien også faldet, og jeg går netop og planlægger at skulle investere i en kogebog om grønt, så jeg kan komme igang igen!
  Min yndlingssalat er faktisk nok en salsa – hakket avacodo, finthakket tomat, finthakket glaskål, salt, peber og olivenolie. Simpelt, frisk og knasende lækkert :)

 36. Ej – vil så gerne vinde denne lækre kogebog!
  Min yndlingssalat pt er grønkål, æble, rødbede, edemamebønner, lidt oliven/citron dressing og feta på toppen! :-)

 37. Mums det ser lækkert ud – både salaten og bogen. Min favorit salat er røde bønner, tomat, forårsløg, avokado, feta og olie eddike dressing. Går til næste alt og man kan ovenikøbet nøjes med den for den mætter rigtig godt.
  God søndag
  Malene

 38. TOMATSALAT <3

 39. min yndlingssalat lige for tiden er grønkål med granatæble, almindeligt æble, feta, ristede mandler og en vinagrette af olivenolie, hvid balsamico, citronsaft, salt og peber…. Mums mums :-)
  Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige vinder af Emily Martinys smukke kogebog, for mangler en masse god inspiration til tilbehør :-)

 40. Der kunne være sååå lækkert med noget nyt inspiration

 41. Jennifer Jolak

  Min yndlingssalat er rød spidskål med appelsin, valnødder og tranebær :)

 42. Olivia Als

  Jeg laver ofte salat med en masse forskellige ting fra køleskabet. Typisk består den af spinafblade, edamamebønner, avokado, mozzarella, æble, andet frugt og nogle gange vendt med grøn pesto:-)

 43. Nanna Frank

  Lige for tiden er jeg blevet yderst glad for en god hvidkålssalat, gerne med lidt knas og en dressing af æblecidereddike. Mums! Men jeg vil meget gerne udvide mit repertoire med denne skæbne bog!

 44. Min yndlingssalat er svær at udpege! Som tilbehør er en simpel mangosalat (iceberg, mango og appelsinsaft) rigtig lækker. Men når jeg laver måltidssalater, hitter spidskål, æble, granatæble, feta og et drys hakkede saltmandler! :-)

 45. Det kunne virkelig være lækkert med inspiration til vores ellers lidt trivielle grønsager. Min yndlyngssalat er en grov salat med blomkål, soyabønner, pebergrungt syltet rødløg champignon og hvad man ellers lige har i med en olie/semmepsdressing og lidt ristede solsikkekerner og en god feta

 46. Min yndlingssalat er en klassisk broccolisalat med pinjekerner og evt lidt tørrede tranebær og creme fraiche ! :-)

 47. Eeeej, den vil jeg bare super gerne eje – så Emily i Go’ Morgen Danmark og har efterfølgende tænkt at jeg bare skal eje den bog med de appetitvækkende salater – jeg krydser hvad jeg kan:-)

 48. Maja Dam-Jensen

  Min yndlingssalat indeholder altid avocado! Det er simpelthen verdens bedste ingrediens! :D Desuden er jeg stor fan af noget, der er bid i, fx en masse rodfrugter (stik modsat avocado’en i know :D )

 49. Camilla Nielsen

  jeg tænker en salat med vandmelon, feta, avocado, spinat og evt. peanuts ville være super lækker :-)

 50. Jeg har nok et par yndlingssalater for hver årstid. En af dem jeg glæder mig mest til i løbet af året er en efterårssalat med bl.a. bagte blommer, kantareller og pecorino.

 51. Jeg har lige fået ny yndlingssalat! Blomkål, avokado, græskarkerner stegt på panden, feta (gedeost er også lækkert i) og nogle cherrytomater! Den er bare skøn! :)
  Krydser fingre for bogen! :D

 52. Emile Hilton

  En kyllingesalat med spinat, ruccula, advokado, stegte pinjekerner, agurk, peberfrugt og reven gulerod.. Mums siger jeg bare.. Det ville lækkert at vinde en bog så man kan få noget mere inspiration! :-)

 53. Min ynglingssalat er en spinat, med langtidsbagte tomater i ovnen toppet med feta

  Krydser fingre

 54. jeg savner faktisk noget inspiration til gode salater

 55. Jeg elsker egentlig alt salat…Men jeg kan godt lide, når der er meget forskelligt i. Jeg er vild med spidskål, som smager godt og får mig til at føle mig sund :I

 56. En lækker salat med rå blomkål toppet med tørstegte mandler, kapers, parmesan, citronskal og -saft :)

 57. Ja da, den ville jeg elske at vinde. :) Min yndlingssalat er i øjeblikket en kombi af grønkål, pæreskiver, dadler i skiver og granstæblekerner. Mums!

 58. Siri Rasmussen

  Den bedste salat er uden tvivl min mors grønkålssalat med valnød, granatæble, appelsin og hindbæreddike :)

 59. Åh jeg vil så mægtigt gerne vinde denne skønne bog – den står øverst på “to buy”-listen, men det kunne da være fedt at vinde den, så der var flere penge til at eksperimentere med alle de lækre opskrifter. Min yndlingssalat var længe vandmelon/feta, men så fik jeg konstateret laktoseintolerance.. Derudover ligger rødebede/æblesalat, grønkålsalat, rucola/pæresalat højt på min favoritliste..

 60. Åhhh jeg elsker sådan set alle salater, men min alleryndlings må nok falde på en god caesar med masser af kylling og hvor parmesanen er skiftet ud med frisk mozzerella og valnødder. Det er altså virkelig virkelig lækkert!

 61. Maria Pham

  Jeg har som sådan ikke en favorit. Mit eneste krav til en salat er blot, at den skal være sprængfyldt med smag! Og gerne med en masse farver! Så er både jeg, mine øjne og mave glade :-)

 62. basic salat med hjemmelavet ovn tomat, syltet peberfrugt, croutons, lidt ostetern, majs, ærter, rødløg og toppet med hjemmelavet dressing af ovnbagte grønsager blendet i skyr ….. Og godt med hvidløg
  Husk lidt rosiner

 63. Der findes simpelthen så mange salater, at jeg ikke har en yndlingssalat.
  Det afhænger meget af årstiden og humør :-)

 64. Mums hvor ser det lækkert ud! Flotte farver :-)
  Min yndlingssalat gennem den sidste tid er rødkålssalat med appelsin, granatæble, saltristede mandler og med en dressing af honning og balsamico. Den er et hit hos mig her i vintermånederne!
  Krydser fingre for at være den heldige.

 65. Min yndlingssalat er (i øjeblikket) fintsnittet grønkål og spidskål med stykker af pomelo og æbletern samt granatæble i en dressing med æbleeddikke,salt og peber, drysset med mandler/solsikkekerner

 66. Malene Olesen

  Min yndlingssalat er grønkål med æbletern, granatæblekerner og feta, og så piftet op med en granatæblebalsamico :)

 67. Min yndlingssalat (i øjeblikket) er broccolisalat m. bacon, granatæble og en mayo-dressing. Det er virkelig lækkert..
  Denne salasasalat lyder virkelig lækker – og det er år siden jeg har haft majs i fryseren. Det skal der måske laves om på.
  KH
  Anne

 68. Hold op hvor vil jeg gerne vinde den! Mine fingre er krydset! :-) Jeg tror min favoritsalat må være bønnesalat med mango, avokado, chili og koriander – den er i hvert fald et madpakke hit!

 69. Salat med frugt hitter altid her i huset. Og så nogle salater fra en raw food bog f.eks. med hvidkål, ananas, brokolli , cashewnødder og chilisauce.

 70. Camillaerrebo

  Jeg vil virkelig gerne vinde denne bog – lyder helt fantastisk.

  Min yndlingssalat er Caroline Flemings laksesalat som hun lavede i Price inviterer.
  Salaten er en bund af friske spinatblade med avokado, agurk og små kartofler vendt i hjemmelavet pesto med laks bagt i soya og sesamfrø i ovnen – Så lækker!

 71. Jeg er vokset op i et hjem, hvor vi altid har fået salat til vores måltider, og jeg kunne ikke forestille mig en dag uden i hvert fald et par salater.
  Min yndlingssalat er dog en helt simpel rucola-salat med tyndskåret pærer, blue cheese og toppet med valnødder ristet på en pande og derefter vendt i en smule honning. Så simpelt, SÅ lækkert.

 72. Jette Holst

  Jeg vil som alle de andre rigtig gerne vinde denne bog. Min mand og jeg er ret overvægtige og er gået på kur siden start januar – det går ret godt, men vi kunne godt bruge noget inspiration så vi ikke kører fast i det samme – KÅL ! :) Læser din blog med glæde da der er meget inspiration og ser altid frem til dine opskrifter
  Mvh Jette

 73. Tror ikke, jeg har én yndlings, da der findes så mange lækre salater! Én af dem er dog en salat bestående af spinatblade, asparges, jordbær, feta og ristede, hakkede mandler + en olie/eddikedressing. Mmm.. :-D

 74. Jeg elsker de simple salater, og må indrømme, at iceberg er en klassikker hos mig. Elsker sprødheden! Peberfrugt og et twist af lime finder også tit vej til mine salatskåle. Elsker når danske sommer-grøntsager er i sæson!

 75. Yummy this looks so simple and delicious <3

  https://aspoonfulofnature.wordpress.com/

 76. Lene Hauberg

  Har ikke en bestemt ynglings salat – elsker bare det spændende ved salater på den måde at man kan blande alverdens grønt og frugt osv. alt efter årstid og humør og kan peppes op med alverdens dressinger, nødder osv…så salat blir man aldrig træt af – så en ny bog med inspiration ville ikke være dårligt :-)

 77. Maria Høyer

  jeg elsker salater i alle afskygninger, specielt når sommertiden nærmer sig, så man kan få friske jordbær, blåbær, mango osv til at proppe i salaten, gerne sammen med avokado, spinatblade, granatæble og hvad salathjernet begærer :)

 78. Mmm, hvor ser den salat bare lækker ud. Og det lyder som en skøn bog :)

 79. Uh den kogebog vil jeg gerne have fingrene i…Min yndlingssalat må være noget med noget bagt, en bagt grøntsag af en eller anden slags. Græskar, tomater, squash, aubergine, rodfrugter osv. Blandet med nogle grønne blade, nogle kikærter, citron og olie, sådan er mine salater for det meste og de er meget dejlige…

 80. Min yndlingssalat er en salat, der altid leder mine tanker hen på sommer, sol, varme og glæde. Den består meget enkelt af vandmelon, feta, rødløg, balsamico-eddike og ristede græskarkerner. Mmmm, kommer helt i sommerstemning bare af at skrive det :)

 81. Jeg er helt vild med denne bog som jeg er stødt på flere gange i Blogland. Jeg er blevet rigtig glad for den blomkåls-couscous som hun lavede da hun var i God morgen Dk. Den findes også på hendes blog. Den må du bare prøve :-)

 82. Maria Jensen

  Min yndlingssalat er uden tvivl alle, der indeholder avocado! Den kan altså som intet andet peppe en kedelig salat op.

 83. Anna Lise Kristensen

  Den kogebog står højt på min ønskeliste. Min yndlingssalat består af revet selleri som bages i ovnen sammen med olivenolie, citronskal, timian, hvidløg, salt, peber og hakkede mandler, det smager helt forrygende.

 84. Årh, hvem kunne ikke bruge en lækker salatbog. Jeg har for nylig lagt min livsstil om for at tabe et par kilo samt få en sundere tilgang til mad. Det har resulterede i, at jeg har tabt nogle par kilo og har fået et virkelig sundt forhold til mad – hvilket er fantastisk!

  Jeg kunne dog virkelig godt bruge lidt inspiration til salater og tilbehør, da det ofte bliver de samme stegte grøntsager og icebergsalat hos mig.

  Min farvorit salat er dog min egen hjemmebiksede kyllingsalat med spidskål, granatæble, grape, sojabønner, ærter og stegt krydret kylling. Den er perfekt uden kylling til aftensmad som tilbehør og med kylling til som madpakke til frokost.

 85. Åh det ser lækkert ud! Ville ikke være dårligt med lidt inspiration til lækre salater. Lige for tiden er min yndlings salat en tomatsalat med blandt andet appelsinfilletter og chili. MUMS!

 86. Jeg MÅ simpelthen være med, selv om det at vinde kan sammenlignes med at finde en nål i en kæmpe høstak;-)
  Min yndlingssalat må være noget med fennikel. Elsker lakridssmagen sammen med noget bladgrønt (fx spinat), noget sødt (fx appelsin) og noget crunch (fx paranødder) + en simpel olieeddikedressing.

 87. Lækker konkurrence! Jeg er stor fan af alle slags salater, men lige for tiden kan jeg ikke få nok af kombinationen af rucola, gedeost, valnødder, æble og honning!

 88. Cecilie s.n.

  min ynglingssalat er endnu en af emmas, hvor hun kombinerer søde kartofler, grønkål, dressing, aubergine og granatæbler. Det smager virkelig fantastisk og indeholder ikke mælkeprodukter

 89. Lækker konkurrence! Nu går vi jo også en årstid imod, som egner sig lidt bedre til salater. Det kunne da være skønt med noget ny inspiration ;-) Jeg elsker en quinoa salat med hvad der lige er i køleskabet til frokost, men hvis jeg skal have noget som tilbehør er en blomkålssatlat med radisser, ærter og avokadocreme en lækker ide!

 90. Jeg krydser fingre for at vinde denne fine bog! Jeg er også helt pjattet med salater, gerne de mere fyldige af slagsen, der kan gøre det ud for et helt måltid.

  Min favorit-salat skifter… Men for tiden er det rucola, agurk, avocado, soltørrede tomater, et lækkert stykke varmrøget laks, olie/eddike-dressing og hjemmegjorte saltmandler på toppen. Det er SÅ lækkert. Den har det hele – sødt, surt, bittert, blødt og knasende :)

 91. Jeg krydser fingre for at vinde denne fine bog! Jeg er også helt pjattet med salater, gerne de mere fyldige af slagsen, der kan gøre det ud for et helt måltid.

  Min favorit-salat skifter… Men for tiden er det rucola, agurk, avocado, soltørrede tomater, et lækkert stykke varmrøget laks, hårdkogt æg, olie/eddike-dressing og hjemmegjorte saltmandler på toppen. Det er SÅ lækkert. Den har det hele – sødt, surt, bittert, blødt og knasende :)

 92. Lækker konkurrence!
  Jeg elsker salater med mango og granatæbler, mums!

 93. Årh det kunne være lækkert at vinde den bog. Elsker at lave mad, men kunne godt bruge inspiration til salater. Elsker salat med kylling!

 94. Elsker salat og kunne godt bruge lidt ny inspiration :)

 95. Pernille Lanng

  Lige for tiden er min yndlingssalat en kålsalat af grønkål, rødkål og spidskål med en dressing af skyr, dijon og salt/peber. Det er let og super lækkert!

  Krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder.

  Mvh. Pernille

 96. Helene Rask Clausen

  Jeg vil lige være med til at bombardere dig med salater :-)
  Min yndlingssalat er fintsnittet hvidkål med en dressing af ketchup, æblecidereddike, hvidløg og lidt sødemiddel – hvidkålen er sund og lækker at tygge i, og dressingen giver med sødme og surheden en god smag til den bitre kål. Skal det være ekstra lækkert pyntes med salte peanuts – det er smadder lækkert!
  (Men … vi laver altid den samme salat og kunne virkelig godt bruge ny inspiration – min kæreste er ved at være lidt træt af hvidkål ;-) )

 97. maibritt J

  jeg er faktisk mest fan af noget så klassisk som broccoli salat

 98. Jeg fik min yndlings salat i weekenden.

  Babysalat, cherrytomater, rødløg, rødpeberfrugt, avokado og feta

  Mums :)

 99. Eva Jørgensen

  Jeg elsker den klassiske broccoli salat med rosiner, rødløg, og pinje kerner :-)

 100. Jeg har ikke tal på hvor mange gange, jeg har forsøgt at vinde den bog! Den ser jo SÅ indbydende ud!
  Min yndlingssalat er helt klart den falafelsalat jeg fik hos ‘Fresh & Co.’ i NYC. Jeg savner den salatbar, som lavede de ALLER bedste salater.. Hvis bare sådan et sted fandtes i DK, så ville der ikke være et øje tørt;-)

 101. marianne lykke nielsen

  lige nu er yndling salaten finthakket spidskål vendt med en dressing af:

  ketchup, Soya, hvidløg, citron og brun farin

 102. Min yndlingssalat må næsten være en god gammeldags broccoli salat. Jeg elsker alle salater (og glæder mig virkelig til det bliver sommer!) men har spist broccoli salat uendeligt mange gange :p Ih håber jeg vinder den smukke kogebog!

 103. Amanda H.

  Har ikke rigtig nogen ynglings salat, men elsker når der er granatæble eller avocado i salater :)

 104. Lækker give-away… og jeg trænger virkelig til inspiration :-D

  Min favorit salat er hvidkål, rødløg, æbler, syltede rødbeder + lage. Tilsammen giver det den smukkeste røde prinsessesalat, berusende frisk og sprudlende at få i munden.

 105. Uhhh, hvor skønt med nye input .;-)
  Jeg vender altid tilbage til en bønnesalat med revne gulerødder , rødløg, reven parmesan og pinjekerner. Dertil en olie/citron,sennep,honning,hvidløgsdressing.

 106. Min yndlingssalat består af spinatblade, pære, vindruer, feta og nødder :-) Den er simpelthen så lækker frisk!

 107. Anne sofie

  For tiden er jeg ret vild med vintersalater med kål. Især en salat med hvidkål, granatæble, appelsiner og rosiner står højt på listen lige nu, fordi den er så simpel, men alligevel så lækker!

 108. Den bog ser så spændende og inspirerede ud!!
  Lige pt er jeg helt pjattet med denne salat:
  Frisk spinat, agurk, avocado, grønne bønner, forårsløg og hytteost! Grøn og lækker salat :)

 109. Jeg elsker virkelig tranebær. Især sammb mer ruccola og pinjekerner samt fx majs, gulerod eller agurk. Ellers er en god avokado salat også altid en succes!

 110. En yndlingssalat? Hmm… Jeg elsker alle salater! :) Men generelt er jeg ret vild med salater med kål. :)

 111. Fantastisk konkurrence! Står selv og godt kunne bruge noget inspiration til lækkert tilbehør, da det tit bliver det samme jeg servere med agurk, peberfrugt og tomat som tilbehør. Ellers kan jeg godt lide ceasar salad.

 112. Agurkeskiver, salatblade og melonkugler med en olie/mørk balsamicodressing, mmmmm….

 113. Den ser altså bare så spændende ud, den bog.

  Min yndlingsalat består meget simpelt af avocado, cherrytomater (eller en anden lille lækker sort), mozzarella og basilikum (evt. lidt persille, hvis man synes) med en dressing af olie og citron smagt til med salt og peber. Easy peasy og super lækker!

 114. Amanda FC Rasmussen

  Lige fortiden er jeg vild med salaten “blomkål, granatæble og avokado med ét skvat god olivenolie og ristede pinjekerner”. Mums, den er bare god! :D

 115. Amanda FC Rasmussen

  Lige fortiden er jeg vild med salaten “blomkål, granatæble og avokado med ét skvat god olivenolie og ristede pinjekerner”. Mums, den er bare god!

 116. Mia Warming

  Årh den ville jeg gerne vinde :D

 117. Min ynglings salat er helt klart 24-timers salat, den er så lækker! Men ellers er en avocado salat med bacon nu også lækker :) er sikker på at bogen kan give masser af god inspiration.

 118. Hmmm… ALT med avocado ;)

 119. Martin Madsen

  Revet blomkål, revet æbler, hakket mandler og en garantæbel og rørt med eddike og honning

 120. Monica Figgé Jensen

  Kinakål, bønnespirer, bacon, pasta og en let dressing :) Men jeg trænger til noget inspiration :)

 121. Er meget pjattet med tacosalat – men det er jo egentlig en ret i sig selv;o Ellers er jeg meget glad for GODE tomater, mozzarella og en hjemmerørt pesto + spidskål<3

 122. Hej Stinna! Jeg kunne godt bruge lidt gront inspiration – isaer for at faa det til at se lidt spaendende ud for min mand, der synes gront er for kaniner ;)
  Min yndlingssalat er paa en base af frisk spinat, med tynde skiver melon (kan vaere forskelligt, men typisk galia), blaabaer og ristede mandler eller pinjekerner. Dedrover en frisk olie/citrus/dressing. Eller en klassisk tomatsalat med balsamico-dressing, rodlog og feta paa en bund af rucola – paa en sommeraften!
  Haaber jeg kan inspirere en smule som du inspirerer mig :)

 123. pia sroka

  Min yndlingssalat er med icebergsalat,kylling,bacon,peberfrugter,cherrytomater, hjemmelavede brødcroutoner med krydderurter, agurk,og lidt ristede sesam,med en hjemmelavet dressing af creme fraish med en masse friske krydder urter,citron,og chili

 124. Elsker tomatsalat med vandmelon :)

 125. Simone Olsen

  Så længe der enten er avokado, tomat eller feta til stede, så er jeg glad! Meget gerne alle dele på en gang;-)

 126. Det kommer sådan an på sæson. Lige nu er jeg ret glad for rødbedesalat Med æble, rødløg, græskar og feta. Men glæder mig til sommer hvor der kan laves lidt friskere salater med fx bær og
  asparges,

 127. Daniella Lind

  Min ynglungssalat er den min mand laver. Fint hakket løg, sorte bønner, chili, avokado, agurk, tomat, spinat og majs :-)

 128. Lækker opskrift du har lagt ud. Bogen ser duper indbydende ud, vil meget gerne vinde den.
  Den kan være inspiration, til at fortsætte med den livsstilsændring jeg er igang med.

 129. Michelle Jensen

  Jeg er vild med at lave en salat med avocado-tern, mango, feta og forårsløg. Det smager bare så godt!
  Men ny inspiration ville være dejligt:)

 130. Emma Nielsen

  Elsker næsten alle former for salat! Dog må der hellere end gerne indgå granatæble, feta og avocado! Mums

 131. Ann-Kristin

  Jeg har mange yndlingssalater, men favoritten over dem alle må pt være Louisa Lorengs perlespeltsalat m blomkål, squash, mandler og senneps/honning/eddike-dressing

 132. Jeg er VILD med lækre, sprøde og farvestrålende salater der fanger ens øje og gør sig indbydende. Jeg elsker at lave mad, men blev for nylig mor, og så er der ikke meget tid til madlavning mellem fodring og bleskift ;) Jeg savner derfor inspiration, der er let at finde i form af en bog at slå op i, da tiden til at udforske nettet ikke helt er der i tiden. Denne kunne jo være perfekt! :D

 133. Min favoritsalat om vinteren er rucola vendt i balsamico med bagte jordskokker, sød kartoffel og gulerødder med timian og smuldret feta.

 134. Anne-Sofie

  Jeg elsker virkelig også salater. En rå rødkålssalat med appelsin-filetter er en favorit, men jeg elsker også vandmelonsalat og mangosalat med avokado og feta! :)

 135. Matilde Basse Poniewozik

  Jeg er ret vild med LéLé’s lune, spicy oksekødssalat og kopierer den tit :) Ellers er avocado, tomat, mango, granatæble salsa rigtig lækkert

 136. CharlotteR

  Sikken en skøn give-away, Den ville jeg mægtigt gerne vinde.

  Elsker salater. Fortiden spiser jeg ofte en med hvidkål, æbel, mandler og en citronvingret

 137. Katrine Graves Petersen

  Min yndlingssalat er græsk salat.

 138. min ynglings salat er meget enkel: hjertesalat, advokado med citronsaft, olie og en masse salt og peber. Den er så enkel men dejlig fed og lækker til fx et stykke kød :-)

 139. Camilla K. Olesen

  Den kogebog ville være lykken. Lige som at indtage min yndlingssalat lige nu. Det er dog knap så realistisk, da den indeholder friske jordbær, rucolasalat, feta og hjemmelavede rugbrøds croutons. Evt. med et mørk balsamico dressing. Uhm.. Det er for mig indbegrebet af sommer!

 140. Sådan en lækker opskriftsbog ville jeg elske at vinde ! Jeg er gået meget over til at lave mange salater, efter jeg er kommet på en diæt pga sygdom. Det sætter fantasien i gang, og jeg har fundet ud af, hvor utrolig mange muligheder, der er! Min favorit for tiden er en salat af: rødkål, spidskål, æbletern, letkogt broccoli, valnøddeflager, granatæblekerner og revet appelsinskal med æblecidereddike som dressing. Masser af smag og gode vitaminer med bid i :-)

 141. Denne her bog ville gøre min kæreste utrolig glad. Hun elsker salater og forkæler mig med at lave mange forskellige slags. Jeg er ret vild med hendes rødbede- gulerodssalat med hasselnødder, æblerstykker og kanel i dressingen :-)

 142. Katrine Graves Petersen

  en lækker salatbog som evt kunne blive min kunne godt tænke mig lidt mere inspiration i mit valg af salater og sammensætnnger

  • Hej katrine,
   det er et gammelt indlæg, så vinderen er allerede fundet.
   Men bogen kan selvfølgelig købes i en boghandel – der er mange lækre opskrifter deri.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*