Vegetarisk madplan uge 38

af Stinna

Vegetarisk madplan uge 38. Nu er det allerede tid til næste uges madplan og jeg vil gerne i dette indlæg give inspiration til, hvilke retter du kan lave til aftensmad i næste uge. Igen i denne uge er der ekstra fokus på efterårsretter og især fokus på, hvilke råvarer der er i sæson lige nu. Derfor består denne uges madplan af en skøn grønkålsssalat med græskar, æble og pinjekerner, en lækker og cremet speltotto med græskar og kantareller, min bedste vegetariske suppe, en god grov pizza, min nemme grønsagstærte og ugens søde snack er en nem og sundere æblecrumble.

Hav en skøn søndag!

MANDAG:

Mandagens aftensmad består af denne lækre efterårsalat med grønkål, karamelliseret græskar, æble, pinjekerner og kikærter. Opskriften findes lige her. Lav gerne en stor portion, så der også er til tirsdag – server evt. disse lækre græskardeller med feta til.

TIRSDAG:

Rester fra mandag.

ONSDAG:

Onsdag spises der igen græskar, men i dag er det som denne lækre og cremede ret: speltotto med græskar og kantareller. Virkelig en skøn efterårsret. Find opskriften lige her. Lav en stor portion, så der også er til torsdag.

TORSDAG: 

Rester fra onsdag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FREDAG:

Fredagens aftensmad er nem og alligevel virkelig god – det er nemlig opskriften på min allerbedste suppe med kokosmælk. Kom lige de grøntsager i du har i køleskabet. Find opskriften lige her. 

LØRDAG:

Lørdag betyder ofte pizza herhjemme. Prøv denne lækre pizza med en grov bund. Find opskriften lige her.

SØNDAG:

Søndagens aftensmad består af denne nemme grøntsagstærte, hvor du kan komme ugens restegrøntsager i. Jeg gemmer altid et stykke, som så kan komme med på madpakken mandag. Find opskriften lige her. 

UGENS SØDE SNACK:

Ugens søde snack er denne lækre (lidt sundere) æblecrumble. Spises med en klat creme fraiche til. Find opskriften lige her. 

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.