Madplan uge 27 – med tyrkisk bulgursalat, røde linser i rød karry og friske forårsruller

af Stinna

Næste uges vegetariske madplan. 

Madplanen har jeg ikke sendt ud i de sidste uger, da jeg har haft travlt med de sidste eksaminer på dette semester på mit studie. Den sidste eksamen var mundtlig statistik og den krævede hele min opmærksomhed. Men her er næste uges madplan. Jeg har (igen) forsøgt at gøre sådan, at man kun skal lave aftensmad hver anden aften og de andre dage spise rester – sådan fungerer det nemlig godt hjemme hos os.

MANDAG: Tyrkisk bulgursalat – kisir. Skøn salat lavet med bulgur og godt med krydderier. Herhjemme spiser vi den med veggiedeller til og når det skal gå rigtigt hurtigt, så køber jeg nogle frosne falafler og varmer til. Lav gerne dobbeltportion, så der også er til i morgen.

TIRSDAG: Rester fra i går. Lav evt. disse spicy bønnedeller til.

ONSDAG: Blomkål og røde linser i karry og kokosmælk. Serveres med ris til. Lav gerne dobbeltportion, så der også er til i morgen.

TORSDAG: Rester fra onsdag.

FREDAG: Hvis det skal være nemt og lækkert, så prøv disse friske forårsruller.

LØRDAG: Pizza! Jeg er VILD med pizza og prøver gerne af få sneget det ind i weekenden. Lav evt. denne grovere pizza.

SØNDAG: Søndag består af rester eller tøm-køleskabet mad. Jeg laver oftest en tærte, når jeg skal bruge de sidste grøntsager i skuffen.

UGENS SØDE SNACK: Til min kærestes fødselsdag lavede jeg denne skønne brownie med appelsin-chokolade ganache. Den blev virkelig god!

Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.