Alt-på-panden-ret – nem vegetarisk hverdagsmad

af Stinna

vegetarisk hverdagsmad

I dag deler jeg opskriften på ægte mandagsmad. Jeg vil nemlig dele opskriften på den ‘alt-på-panden-ret’, som jeg delte med jer på instagram i sidste uge. Retten blev til en aften hvor jeg slet ikke vidste hvad jeg skulle have til aftensmaden og ikke var super kreativ, så endte med at smide en masse på en pande og resultatet blev overraskende godt – faktisk virkelig lækkert.

Faktisk er det sådan, at jeg ofte spiser sådanne retter til hverdag. Jeg elsker at eksperimentere med opskrifter, men på travle hverdage synes jeg det er skønt med nem aftensmad, så jeg ikke bruger for længe i køkkenet.

Du kan sagtens skifte mange af ingredienserne ud med det, som du nu lige har i køkkenet. Fx har jeg tilsat porre, men andre grøntsager vil kunne bruges. Eller hvis du ikke lige har kokosmælk, så brug mælk eller måske fløde. Jeg serverede retten med brune ris – men igen, du kan bruge lige hvad du har. Både pasta og kartofler vil fungere fint dertil.

Rettens navn beskriver vel retten meget godt – nemlig en ret hvor alt muligt bare er kommet på panden :-) Så hvis du mangler en nem ret, så kan jeg anbefale denne som nem vegetarisk hverdagsmad.

Læs også: Hurtig hverdagsmad og Min mors bedste blomkålssuppe
vegetarisk hverdagsmad

 ALT-PÅ-PANDEN-RET – VEGETARISK HVERDAGSMAD 

1 porre

1 løg

2 fed hvidløg

2 spsk tomatpure

2 spsk soltørrede tomater (hakkede, dem fra glas i olie)

1 dåse bønner (jeg har brugt kidneybønner)

1 spsk soya sauce

1/2 dåse kokosmælk

peber

lidt citronsaft

evt. frisk basilikum

serveres med brune ris til.

Fremgangsmåde:

  1. Skær løg og porre i stykker.
  2. Hak hvidløg.
  3. Kom løg, hvidløg og porre på en pande med lidt olie.
  4. Tilsæt tomatpure, hakkede soltørrede tomater, bønner, kokosmælk, soyasauce, peber og lidt citronsaft.
  5. Lad det koge lidt ind.
  6. Tilsæt frisk basilikum og smag til med salt.
  7. Velbekomme!
    vegetarisk hverdagsmad vegetarisk hverdagsmad
Print Friendly, PDF & Email
9 Kommentarer

9 Kommentarer

Vi eca Møller 14. september 2016 - 18:29

Mmmm

Reply
Min hverdag pt - Stinna 26. oktober 2016 - 14:38

[…] Alt-på-panden-ret – nem vegetarisk hverdagsmad […]

Reply
Janni 18. november 2016 - 16:16

Er denne ret til at fryse ned?

Reply
Janni 18. november 2016 - 16:21

Kan denne ret fryses ned og varmes igen?

Reply
Stinna 18. november 2016 - 16:52

Hej, det har jeg ikke forsøgt mig med :-)

Reply
Jannie 11. september 2017 - 19:01

Hej. Hvor “fed” en kokosmælk bruger du, når du bruger det i dine opskrifter?

Reply
Stinna 11. september 2017 - 19:37

Det er altid en almindelig dåse kokosmælk, altså ikke light :-)

Reply
Naia Emilie 17. juni 2018 - 13:46

Hvor mange personer er retten til?

Reply
Stinna 17. juni 2018 - 17:45

Jeg vil sige to personer. Evt. flere, hvis der fx serveres ris til retten.

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.