5 opskrifter på ægte efterårsmad

af Stinna

Det er blevet (lidt) koldt ude, jeg små fryser i disse dage og er allerede blevet virkelig glad for mine vinterstøvler og strikbluser. Det smukke efterår er virkelig kommet og uden for mit vindue er alle blade på træerne den smukkeste brun-gule farve.

Jeg er vild med efterår og jeg er især vild med, at efteråret byder på skøn mad, som man virkelig kan lune sig på. Derfor vil jeg gerne dele 5 opskrifter på ægte efterårsmad med jer i dette indlæg.

Første opskrift bliver bloggens mest populære suppe. For intet efterår uden suppe. Faktisk er det en virkelig gammel opskrift, som I (forhåbentligt) kan se på billederne. Det er den opskrift min kæreste ofte spørger ind til herhjemme, om vi ikke nok skal have ‘den der virkelig gode suppe’. Den er varmende, fyldt med lækre krydderier og så er den virkelig nem at lave. Tilsæt lige de grøntsager du ønsker.

Varmende og skøn suppe med kokosmælk. Find opskriften lige her.

Indisk vegetarret – aloo gobi. Igen en ret fyldt med skønne krydderier og serveret med ris til. Det er virkelig en af favoritterne herhjemme. Find opskriften lige her. 

 

Én anden virkelig skøn efterårsret, er denne speltotto med græskar og kantareller. Retten er sådan en ægte nordisk ret, med skønne ingredienser og en virkelig cremet smag. Find opskriften lige her. 

Vi kommer ikke uden om en ægte efterårsklassiker – nemlig græskarsuppe! Vi har fået den omkring 6 gange de sidste par uger og sidst lavede jeg så stor en portion, at der også var til fryseren. Få opskriften lige her. 

Billedet er taget til kogebogen af Winnie Methmann. 

Til sidst en opskrift fra vores kogebog, nemlig linsebolognese. En vegetarisk bolognese, serveret med pasta til. Mums! Opskriften finder du lige her. 

Jeg håber at du kunne blive lidt inspireret af disse efterårsretter, som er dejlige at lune sig på. Lav endelig en stor portion – det er så skønt at komme hjem til rester i køleskabet!

2 Kommentarer

Maja Harder 18. oktober 2017 - 08:23

Det lyder som bogle super varme og lækre efterårsretter. Speltotto’en med græskar og kantareller er i hvert faldt gemt og skal prøves snarest :)

Reply
Stinna 19. oktober 2017 - 20:02

Tusind tak :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.