Reklame for Nicolas Vahé
Salat lavet af hvedekerner, edamamebønner, grøn pesto og bredbladet persille. For et par uger siden blev jeg spurgt, om jeg ikke kunne tænke mig at lave lidt vegetaropskrifter med produkter fra Nicolas Vahé. Jeg kender allerede lidt produkterne, men jeg har aldrig før smagt dem. Derfor blev jeg ret nysgerrig og takkede ja. Til denne opskrift har jeg derfor valgt at bruge den grønne pesto og den smager simpelthen så skønt. Jeg er vild med den intense grønne farve og især de store stykker pinjekerner i pestoen. Jeg valgte at bruge den skønne pesto i en let salat, som var perfekt til min madpakke – eller til aftensmaden. Udover at smage skønt, er jeg vild med designet på de fine produkter. Jeg nænner næsten ikke at bruge dem!
Edamamebønne-salat med pesto og hvedekerner
Ingredienser
- 4 spsk. grøn pesto
- 300 g edamamebønner
- 1 stk. lille rødløg
- 1 stor håndfuld frisk persille
- 100 g ukogte hvedekerner
- lidt salt
- citronsaft
Sådan gør du
- Kog hvedekernerne efter anvisning på pakken.
- Lad dem herefter køle helt af.
- Kom edamamebønner i en skål - hæld kogende vand over og lad dem stå i 2 minutter. Hæld vandet fra og hæld koldt vand over.
- Hak rødløg og bredbladet persille fint.
- Kom hvedekerner, edamamebønner, finthakket rødløg, hakket bredbladet persille og pesto i en skål.
- Rør det hele godt rundt.
- Smag til med salt og citronsaft.
- Server med det samme. Resten kan sagtens gemmes til madpakken dagen efter.
- Velbekomme!
6 Kommentarer
Den ser super lækker ud og skal prøves på torsdag, hvor det er min maddag på arbejdet! Kunne du måske fortælle hvor mange personer retten er beregnet til?
Venlig hilsen Johanne De Rycke
Hej Johanne, tak for din kommentar :-) Som frokost vil jeg sige til 2 personer, men som tilbehør måske 4 :-)
Hej Stinna,
Jeg faldt lige over denne opskrift. Et enkelt spørgsmå; jeg er mere til perlebyg end hvedekerner – mon ikke jeg kan bruge det i stedet?
Mvh. Line
Hej, det kan du sagtens :-)
Jeg elsker dine salater Stinna! De er simpelthen så fantastiske. Bliv endelig ved med at komme med flere opskrifter (;
Mange mange tak for de søde ord :)