Syltede rødløg med æblecidereddike / æbleeddike. Syltede rødløg er én af de ting, som jeg forsøger at have i vores køleskab rimelig ofte. Dog spiser vi sådan et glas virkelig hurtigt, da det simpelthen smager SÅ godt og kan pifte de fleste retter op.
Syltede rødløg med æblecidereddike
Vi spiser dem i salat, ovenpå rugbrødsmadder ( de er SÅ gode til hummus og avocado!), som topping til diverse aftenretter, i pitabrød osv. Derudover er syltede rødløg noget af det nemmeste at lave, så i dag deler jeg opskriften med jer.
Opskriften herunder består kun af fire ingredienser og tager nærmest ingen tid at lave. Jeg vil bruge dem i min vintersalat senere, som jeg også deler herinde med jer om nogle dage.
Jeg har også delt en opskrift herinde før på syltede rødløg.
Nu til opskriften på syltede rødløg med æblecidereddike.
Syltede rødløg med æblecidereddike
Ingredienser
- 2 store rødløg
- 3 dl æblecidereddike du kan også bruge en almindelig eddike
- for en mindre sur variant, så brug 2 dl eddike og 1 dl vand
- 3 laurbærblade
- 1 tsk. sorte peberkorn
- 3. spsk honning
Sådan gør du
- Fjern skrællen fra rødløg og skær rødløg i skiver.
- Kom det i en gryde med eddike, honning, laurbærblade og hele peberkorn.
- Lad det koge op og sluk herefter for det.
- Kom grydens indhold i et rent glas med låg.
- Sættes i køleskabet og kan spises efter et par timer.
- Velbekomme!
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.
2 Kommentarer
Hinning i lagen. Er det bare honning?
Hov ja. Det er honning :)