Forleden skrev jeg et indlæg om, hvorfor jeg altid har peanutbutter i mit køleskab og hvad jeg bruger det til. Da jeg i forgårs så, at der var halv pris på peanutbutter købte jeg lige én ekstra til skabet. Denne peanutbutter tryllede jeg om til en lækker choko-variant, med smag af lækre krydderier.Jeg spiser min choko-peanutbutter ovenpå morgenmads-pandekager, fx disse.
Hvis du er mere til en almindelig nutella, så har jeg en virkelig lækker variant lige her (som er lavet med bønner!).
★ CHOKO-PEANUTBUTTER ★
2 dl peanutbutter
3 tsk kakao
lidt vanille
½-1 tsk honning / agave sirup
1 knivspids kanel
1 spsk kokosolie
1 drys salt
Fremgangsmåde:
- Blend alle ingredienserne sammen. Jeg brugte som altid min lille minihakker.
- Smag til med det sødende og salt.
- Opbevares på køl. Det bliver, som peanutbutter, hårdt på køl.