8,7K
Da jeg i weekenden havde tre veninder på besøg til overnatning, havde jeg lavet denne grønne persille-hummus til dem. Jeg serverede den til nybagte boller og knækbrød.
Faktisk har jeg tidligere delt opskrifter på hummus. Der er den klassiske lyse hummus, edamamebønne-hummus og avocado-hummus. Jeg kan ikke beslutte mig for, hvilken jeg bedst kan lide. Men ihvertfald laver jeg ofte hummus herhjemme og jeg elsker især at have det med som dyppelse på madpakken.
Grøn persille hummus - hummus med persille og spinat
Antal: 1 portion
Ingredienser
- 1 dåse kikærter 240g
- 1 tsk. spidskommen
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. tahin sesam pasta
- saft af ½ citron
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 1 lille håndfuld frisk spinat
- 2 spsk. olivenolie
- salt
- evt. lidt vand
Sådan gør du
- Blend alle ingredienserne sammen.
- Smag til med salt og citronsaft.
- Velbekomme! Kan opbevares på køl.