Grøn persille hummus – hummus med persille og spinat

af Stinna

Da jeg i weekenden havde tre veninder på besøg til overnatning, havde jeg lavet denne grønne persille-hummus til dem. Jeg serverede den til nybagte boller og knækbrød. 

Faktisk har jeg tidligere delt opskrifter på hummus. Der er den klassiske lyse hummus, edamamebønne-hummus og avocado-hummus. Jeg kan ikke beslutte mig for, hvilken jeg bedst kan lide. Men ihvertfald laver jeg ofte hummus herhjemme og jeg elsker især at have det med som dyppelse på madpakken. 


 

Grøn persille hummus – hummus med persille og spinat  

1 dåse kikærter (240g)

1 tsk. spidskommen

1 fed hvidløg

2 spsk. tahin (sesam pasta)

saft af ½ citron

1 håndfuld bredbladet persille

1 lille håndfuld frisk spinat

2 spsk. olivenolie

salt

evt. lidt vand

 

Fremgangsmåde:

  1. Blend alle ingredienserne sammen.
  2. Smag til med salt og citronsaft.
  3. Velbekomme! Kan opbevares på køl.

persille-hummus-2 Grøn persille hummus - hummus med persille og spinat

regi: skål er fra house doctor

Print Friendly, PDF & Email
2 Kommentarer

2 Kommentarer

Bønnedip med skyr - proteinrig krydret dip 4. juni 2016 - 09:05

[…] også: Grøn persille hummus og Edamame […]

Reply
Skøn hummus - kikærtedip med tahin og hvidløg - Stinna 7. august 2017 - 09:03

[…] Hvis du også er helt vild med hummus, så prøv også denne opskrift: Grøn persille hummus.  […]

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.