Grøn persille hummus – hummus med persille og spinat

af Stinna

Da jeg i weekenden havde tre veninder på besøg til overnatning, havde jeg lavet denne grønne persille-hummus til dem. Jeg serverede den til nybagte boller og knækbrød. 

Faktisk har jeg tidligere delt opskrifter på hummus. Der er den klassiske lyse hummus, edamamebønne-hummus og avocado-hummus. Jeg kan ikke beslutte mig for, hvilken jeg bedst kan lide. Men ihvertfald laver jeg ofte hummus herhjemme og jeg elsker især at have det med som dyppelse på madpakken.

Grøn persille hummus - hummus med persille og spinat

Ret: Dip og dressinger
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 portion
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter 240g
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. tahin sesam pasta
  • saft af ½ citron
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 lille håndfuld frisk spinat
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt
  • evt. lidt vand

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne sammen.
  • Smag til med salt og citronsaft.
  • Velbekomme! Kan opbevares på køl.

persille-hummus-2 Grøn persille hummus - hummus med persille og spinat

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy