Vegetarisk madplan uge 33

af Stinna

Vegetarisk madplan uge 33. 

Så blev det igen tid til næste uges madplan. I denne uge har jeg valgt at madplanen skal indehole lidt tungere retter end de sidste par uger, da jeg simpelthen selv har fået lyst til varm mad igen efter nogle uger med salat. Vejret er blevet (en smule) koldere og det har givet mig lyst til især indisk mad – hvis du stadig hellere vil have salat, så kig gerne de sidste par ugers madplaner.

MANDAG: Indisk gryderet – aloo gobi med kartofler og blomkål. Skøn og virkelig smagfuld ret, som sagtens kan spises flere dage i træk. Lav dobbeltportion, så der også er til tirsdag.

TIRSDAG: Rester fra mandag.

ONSDAG: Igen er der blomkål på menuen, men denne gang er det i denne skønne ret med røde linser og blomkål i en skøn kokos-karry sauce. Sørg for at lave dobbeltportion, så der er til rester torsdag.

TORSDAG: Rester fra onsdag.

FREDAG: Fredag er der falafel-vafler på menuen. Det er falafler der er bagt i et vaffeljern, istedet for at steges på panden. Hertil stegte grøntsager og en skøn tahindressing.

LØRDAG: Lørdag er som (altid) pizza her på madplanen. Jeg vil foreslå denne skønne pizza med grov bund.

SØNDAG: Søndag er reste-dag herhjemme. Hvis du ikke har rester fra ugen, så kom dine reste-grøntsager i en tærte – så er der også til madpakken i morgen.

UGENS SØDE SNACK: Ugens søde snack er romkugler med sorte bønner/ kidneybønner. Lad jer ikke skræmme af bønnerne, de kan ikke smages, men giver den lækreste konsistens!

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.