2,4K
Spicy karrysalat er den lækreste dressing til hjemmelavede sandwiches. Denne karrysalat er lavet af creme fraiche, karry, forårsløg, frisk ananas, ingefær, mangochutney og sennep. Den tager ingen tid at lave og smager helt fantastisk.
Opskrift på karrysalat
Denne karrysalat er ikke som den klassiske karrysalat med æg, da denne karrysalat er lavet helt uden æg. I stedet er den fyldt med forårsløg og frisk ananas – og er dejligt frisk og let spicy. Herhjemme spiser vi den gerne i sandwiches sammen med grillet halloumi, tomat, agurk og rucola.
Spicy karrysalat
Opskriften herunder rækker som fyld/smørrelse til cirka 4 sandwiches.
Antal: 1 skål
Ingredienser
- 200 ml creme fraiche (9-18%)
- 1 spsk. karry (jeg brugte en fra ØGO)
- 1 dl finthakket frisk ananas
- 4 stk. forårsløg (skåret i tynde skiver)
- 1 tsk fintrevet ingefær
- 1 tsk. mild sennep
- salt og peber
- 1 drys tørret chili
- 1/2 stk. citron, saft heraf
- 1 tsk. æblecidereddike
- 2 tsk. mangochutney med top
Sådan gør du
- Rør alle ingredienserne sammen.
- Smag til med salt. Opbevares på køl.
Vegetarisk sandwich
Skal det være ekstra lækkert, kan du bage dine egne sandwichbrød.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.
2 Kommentarer
Uuuha den er lækker og nem! Der er smæk på smagene og det er lige noget for mig☺️
Hvor dejligt! Tak for tilbagemeldingen :-)