Hytteostdip med avocado er en virkelig nem og god dip, som kan bruges som dip til chips eller som smørrelse i en sandwich. Den laves af få ingredienser og smager alligevel skønt!

Opskrift på hytteostdip med avocado
Denne dip er virkelig nem og blev et stort hit herhjemme. Selv hos husets yngste, som ellers ikke kan lide hytteost. Han udbrød ‘uhm – det smager godt’ og spiste glædeligt af dippen. Jeg serverer gerne denne avocadodip med tortillachips, men du kan også servere den med gnavegrønt – eller endda bruge den som dressing i en sandwich. Jeg bruger en hytteost med 4% fedt og en mellemstor avocado. Avocado er vigtig for konsistensen, da den ellers kan blive lidt for grynet.
Hytteostdip med avocado
Ingredienser
- 200 g hytteost jeg bruger 4% fedt
- 1 stk. avocado
- 1 håndfuld frisk persille
- Salt og peber
- 1 spsk. citronsaft
- 1 spsk. vand
- 1 tsk. hvidløgspulver
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller i en minihakker.
- Blend til ensartet konsistens. Smag til med salt.
- Server med gnavegrønt eller tortillachips.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.