Hytteostdip med avocado

af Stinna

Hytteostdip med avocado er en virkelig nem og god dip, som kan bruges som dip til chips eller som smørrelse i en sandwich. Den laves af få ingredienser og smager alligevel skønt!

Opskrift på hytteostdip med avocado

Denne dip er virkelig nem og blev et stort hit herhjemme. Selv hos husets yngste, som ellers ikke kan lide hytteost. Han udbrød ‘uhm – det smager godt’ og spiste glædeligt af dippen. Jeg serverer gerne denne avocadodip med tortillachips, men du kan også servere den med gnavegrønt – eller endda bruge den som dressing i en sandwich. Jeg bruger en hytteost med 4% fedt og en mellemstor avocado. Avocado er vigtig for konsistensen, da den ellers kan blive lidt for grynet.

Hytteostdip med avocado

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid5 minutter
Ret: Dip og dressinger
Køkken: Vegetarisk
Servings: 1 portion
Author: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 200 g hytteost jeg bruger 4% fedt
  • 1 stk. avocado
  • 1 håndfuld frisk persille
  • Salt og peber
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. vand
  • 1 tsk. hvidløgspulver

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller i en minihakker.
  • Blend til ensartet konsistens. Smag til med salt.
  • Server med gnavegrønt eller tortillachips.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.