Hjemmelavede tortillachips – nemme chips lavet af tortillapandekager, lidt olie og krydderier. Så selvom denne opskrift måske snarere er et tip end det er en egentlig opskrift, så vil jeg gerne dele den med jer alligevel. For disse chips blev knasende sprøde og så er de virkelig nemme at lave.
Hjemmelavede tortillachips
Opskriften er virkelig nem. Faktisk skal du blot have tortillapandekager, olie og krydderier. Så skal disse blot en tur i ovnen og så er der knasende sprøde chips, som er gode til dip. Du kan selvfølgelig også købe tortillachips. Men hvis du har et par pandekager til overs du ikke aner hvad du skal bruge til, så er disse et bud.
Herhjemme spiste vi disse tortillachips sammen med denne dip/dressing: Nem dressing med ketchup, paprika og hvidløg.
Tortillachips
Ingredienser
- 2 stk. tortillapandekager
- lidt olivenolie
- salt
- tørret chili
- paprika
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
- Tag en bageplade frem og beklæd den med bagepapir.
- Klip pandekagerne i ønskede små stykker. Jeg foldede pandekagerne på midten og klippede så pandekagerne i små stykker. Placer dem på en bageplade.
- Pensel (eller dup) olivenolie på stykkerne. Drys med ønskede krydderier. Du kan også komme det hele i en pose og vende det godt rundt. Jeg brugter kun lidt olie pr. chips – og de bliver alligevel knasende sprøde.
- Hold godt øje med ovnen. De skal kun lige være gyldne. De bliver endnu mere knasende, når de er kølet af. Spises afkølede.
Hvis du har en pakke tortillas liggende, kan du også lave disse:
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.
2 Kommentarer
Er de bedst på dagen, eller kan de holde sig sprøde i en tæt beholder?
De er bedst på dagen synes jeg :-)