Hjemmelavede tortillachips

af Stinna
Hjemmelavede tortillachips

Hjemmelavede tortillachips – nemme chips lavet af tortillapandekager, lidt olie og krydderier. Så selvom denne opskrift måske snarere er et tip end det er en egentlig opskrift, så vil jeg gerne dele den med jer alligevel. For disse chips blev knasende sprøde og så er de virkelig nemme at lave.

Hjemmelavede tortillachips

Opskriften er virkelig nem. Faktisk skal du blot have tortillapandekager, olie og krydderier. Så skal disse blot en tur i ovnen og så er der knasende sprøde chips, som er gode til dip. Du kan selvfølgelig også købe tortillachips. Men hvis du har et par pandekager til overs du ikke aner hvad du skal bruge til, så er disse et bud.

Herhjemme spiste vi disse tortillachips sammen med denne dip/dressing: Nem dressing med ketchup, paprika og hvidløg.

Tortillachips

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid5 minutter
Ret: Snack
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 plade
Forfatter: Stinna – www.stinna.dk
5 fra 1 stemme

Ingredienser

  • 2 stk. tortillapandekager
  • lidt olivenolie
  • salt
  • tørret chili
  • paprika

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
  • Tag en bageplade frem og beklæd den med bagepapir.
  • Klip pandekagerne i ønskede små stykker. Jeg foldede pandekagerne på midten og klippede så pandekagerne i små stykker. Placer dem på en bageplade.
  • Pensel (eller dup) olivenolie på stykkerne. Drys med ønskede krydderier. Du kan også komme det hele i en pose og vende det godt rundt. Jeg brugter kun lidt olie pr. chips – og de bliver alligevel knasende sprøde.
  • Hold godt øje med ovnen. De skal kun lige være gyldne. De bliver endnu mere knasende, når de er kølet af. Spises afkølede.

Hvis du har en pakke tortillas liggende, kan du også lave disse:

Hjemmelavede tortillachips

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

2 Kommentarer

Malene Sønksen 26. maj 2023 - 19:48

Er de bedst på dagen, eller kan de holde sig sprøde i en tæt beholder?

Reply
Stinna 29. maj 2023 - 09:08

De er bedst på dagen synes jeg :-)

Reply
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.