Jeg er på barsel - jeg vender tilbage med svar på spørgsmål

Chilipasta

af Stinna

Chilipasta er en skøn smagsgiver i mange retter og kan også bruges som smørrelse til sandwiches og tacos. Chilipastaen er lavet med tomatpuré, chili, krydderier og olivenolie.

chilipasta

Opskrift på chilipasta

Chilipasta, eller måske chili tapenade, er en virkelig nem slags spread, der kan bruges i mange forskellige retter. Prøv fx at bruge det i Mexicanske pandekager med bønnefyld eller til Tacos med halloumi. I opskriften har jeg brugt tørrede chiliflager. Men hvis du har friske chilier, kan de sagtens bruges. Husk at smage til undervejs, så det ikke bliver alt for stærkt.

Chilipasta

Chilipasta – fyldt med smag. Opskriften rækker til én lille portion.
Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Ret: Dip og dressinger
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 glas
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 3 spsk. tomatpuré
  • 3 spsk. olivenpolie
  • godt med chili (frisk eller tørret)
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. soyasauce
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. citronsaft
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne til chilipasta sammen i en skål. Hvis du bruger frisk chili, så hak den meget fint. Pastaen må gerne være lidt stærk. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  • Opbevares i en bøtte i køleskabet.
chilipasta

Du er også velkommen til at følge med på min Instagram, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy