Kanelsnegle

af Stinna

Kanelsnegle med en masse fyld af smør, kanel og brun farin. Normalt synes jeg altid, at kanelsnegle er lidt tørre. Men disse kanelsnegle er faktisk det helt modsatte – snaskede og med virkelig meget fyld.

Kanelsnegle
De perfekte kanelsnegle med en masse fyld. Kanelsneglene er bagt i fad, så fyldet forbliver i sneglene.

Opskrift på kanelsnegle

Opskriften på disse kanelsnegle er fyldt med smør og er lige, som jeg allerbedst kan lide kanelsnegle. De er bløde og fyldt med en masse remonce. I denne opskrift er der kardemomme i kanelsnegledejen, hvilket giver en virkelig god smag. Min kæreste udbrød ‘ wow de er bløde’, da han tog den første bid.

Tricket til at undgå tørre kanelsnegle er, at undgå at bruge for meget mel i dejen. Dejen skal være fedtet og må bestemt ikke være tør. Jeg bruger min røremaskine og dejen føles en smule klistret. Den skal blot æltes godt og så hæve i cirka 1,5 time. Så er den lige til at rulle ud. Derudover skal der selvfølgelig en masse remonce i. I min opskrift sparer jeg bestemt ikke på det lækre fyld.

Kanelsnegle

Opskrift på kanelsnegle i fad. Jeg laver kanelsneglene lidt små og får cirka 16-18 stk. ud af denne opskrift.
Forb. tid20 minutter
Tilb. tid18 minutter
Hævetid2 timer 15 minutter
Ret: Bagværk
Køkken: Vegetarisk
Antal: 18 stk.
Forfatter: Stinna
4.71 fra 64 stemmer

Ingredienser

Kanelsnegle-dej

  • 50 g gær
  • 2 dl lunken sødmælk
  • 50 g sukker
  • 1 lille tsk. salt
  • 2 stk. æg
  • 1 tsk. kardemomme
  • 520-550 g hvedemel (måske mere, der er forskel på mel)
  • 100 g blødt smør

Kanelsnegle-fyld

  • 200 g blødt smør
  • 200 g brun farin
  • 2 spsk. kanel

Pensling

  • 1 stk. sammenpisket æg

Sådan gør du

Kanelsnegle-dej

  • Start med at lune mælken, til den er lillefingervarm.
  • Kom mælk i en skål og tilsæt gær. Jeg bruger min røremaskine. Rør gæren ud i mælken.
  • Tilsæt nu sukker, salt, æg og kardemomme. Rør det sammen.
  • Tilsæt hvedemel og ælt det sammen. Tilsæt så smør i mindre stykker.
  • Ælt dejen til den er glat og smidig – den skal æltes godt sammen for det bedste resultat.
  • Kom et fugtigt viskestykke over skålen og lad dejen hæve i 1,5 time et lunt sted.

Kanelsnegle-fyld

  • Mens dejen hæver, laves fyldet.
  • I en skål blandes blødt smør, brun farin og kanel. Bland det godt sammen med en gaffel.

Bagning af kanelsnegle

  • Når dejen er hævet, kommes en smule mel på køkkenbordet. Du må endelig ikke komme for meget mel på, så kan kanelsneglene blive tørre.
  • Vend dejen ud og rul den til en rektangel. Dejen skal rulles tyndt ud, men selvfølgelig ikke gå i stykker.
  • Påfør fyldet og fordel det med en dejskraber.
  • Rul dejen sammen og skær derefter stykker af 2-3 cm. Placer dem i et fad beklædt med bagepapir. Der skal cirka være 1,5-2 cm mellem hver kanelsnegl. Hvis du ikke har et stort nok fad, så kom dem i to fade. Lad dem nu efterhæve i 40-45 minutter med et fugtigt klæde over.
  • Tænd ovnen på 200 grader (alm. ovn, det vil sige over-og undervarme).
  • Pensl kanelsneglene med sammenpisket æg.
  • Bag kanelsneglene midt i ovnen i cirka 15-20 minutter. De skal være gyldne. Hold øje med dem, der er forskel på ovne.
  • Lad dem køle lidt af og spis dem derefter.

Noter

Tip: kanelsneglene kan sagtens fryses. Kom dem i en pose, når de er bagt. Så kan de nemt tøes op, når lækkersulten melder sig.

Kanelsnegle i fad

Kanelsneglene er bagt i et fad og på denne måde undgår man, at fyldet ryger ud. Hvis fyldet skulle smelte lidt ud under bagning, så suger kanelsneglene det igen. På den måde går der ikke dyrebart kanelsneglefyld til spilde. For der findes faktisk næsten ikke noget værre, end når alt fyldet fra kanelsneglene bare flyder ud på bagepladen.

Kanelsneglekage

Du kan også bage kanelsneglene i en springform og sætte dem tæt sammen. Så kan du skære et stykke af kagen – og på den måde servere dem som en kanelsneglekage. Pynt gerne med glasur og flag, så passer kagen perfekt til fødselsdag.

Frysning af kanelsnegle

Kanelsneglene kan sagtens fryses. Jeg bager dem færdigt og fryser dem ned i en pose, mens de stadig er lune. Så kan de tøes op når lækkersulten melder sig. Ellers er de også gode efter en hurtig tur i mikroovnen eller lunet i ovnen.

Prøv også gerne min bedste brownie.

Kanelsnegle efter hævning

Kager med gærdej

Kanelsneglene er det godt bud på kage lavet af gærdej. Gærdej adskiller sig fra andre typer kager ved, at de skal hæve for at gæren kan virke – ligesom med brød. Men prøv også gerne min fars brunsviger med en masse remonce og blød bund. Ellers kan jeg anbefale disse kanelsnurrer med æble og marcipan.

Kanelsnegle
Kanelsnegle i fad

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

117 Kommentarer

Nanni 12. maj 2021 - 17:05

Hvad str er fadet??

Reply
Stinna 12. maj 2021 - 17:33

Det er cirka 22 x 32 cm – og så var der lige 5 snegle i et mindre fad. Der skal blot være 1,5 cm cirka mellem kanelsneglene.

Reply
Caroline 20. september 2022 - 17:18

Kan man koldhæve dem natten over?

Reply
Stinna 21. september 2022 - 09:09

Det har jeg desværre ikke forsøgt mig med :-)

Reply
Rikke 1. august 2023 - 13:12

Verdens indtil nu bedste kanelsnegle!
❤️❤️❤️❤️❤️

Reply
Stinna 1. august 2023 - 18:13

Tusind tusind tak! :-)

Reply
Hana 5. november 2023 - 16:21

5 stars
Godt nok en af de bedste opskrifter jeg har benyttet mig! Kanelsneglene er så lækre og bløde!!

Reply
Stinna 6. november 2023 - 14:50

Mange mange tak:-)

Reply
Birgit engmann 13. maj 2021 - 07:12

Lyder SAA lækkert, og hvor er opskriften grundigt beskrevet, super duper, SKAL prøves

Reply
Stinna 13. maj 2021 - 07:25

Tusind tusind tak :-) Jeg håber at de bliver gode.

Reply
Lotte 23. maj 2021 - 10:22

Kan man fryse sneglene rå i fad?

Reply
Stinna 23. maj 2021 - 10:57

Hej, det har jeg desværre ikke forsøgt. Men mon ikke :-)

Reply
Henrik 20. oktober 2021 - 12:11

Hej. tror ikke det dur. Man slår gæren ihjel ved frysning. Kager der købes rå og frosne til en tur i ovnen indeholder et E nummer?? vistnok noget med 46 der gør at de kan fryses før bagning. Det har vi ikke til hjemmebrug

Reply
Stinna 22. oktober 2021 - 09:47

Hej, jeg kan se at flere opskrifter nævner at de kan fryses inden bagning. Det må komme an på prøve :-) Men tak for dit input.

Reply
Ramse 15. januar 2022 - 13:38

Jeg har forsøgt at fryse dej ned og resultatet var super :)

Reply
Stinna 16. januar 2022 - 09:37

Tak for tip! Da de var formet, eller inden? :-)

Lotte Christensen 14. juni 2022 - 19:34

Hejsa. Dette glæder jeg mig til at prøve, ser VILDT LÆKKERT UD .
Ang. Med frysning med rå dej: hvis man er i tvivl kan man jo lige forbage dem lidt før nedfrysning, og bage dem helt færdig før servering, det går man ikke helt fejl af .

Reply
Stinna 22. august 2022 - 13:14

Tak skal du have :-) Og tak for tip!

Fru Møller 18. maj 2023 - 06:59

Jeg har nu prøvet din opskrift, og resultatet er super godt! Halvtreds mængden af dej og stillede dem koldt natten over til hævning. Man kan sagtens fryse dem inden bagning; de skal bare op en times tid inden de kommer i ovnen, så de når at tø og hæve lidt. De kan dog Max holde en måned i fryseren i rå tilstand, for gæren “dør” langsomt.

Reply
Stinna 29. maj 2023 - 09:10

Tak! Det må jeg få afprøvet :-)

Charlotte 6. august 2021 - 09:14

skal det være varmluft eller hvilken ovn bruger du? hvordan har du fået dem så flade? går du lige ind og giver dem et lille puf så de falder ned igen. mine hæver nemlig altid op i midten hehe

Reply
Stinna 6. august 2021 - 09:21

Jeg bruger altid alm. ovn :-) Hvis de hæver op i midten, kan du give dem et lille tryk. Jeg synes det afhænger af ovn, om de hæver op i midten. Især varmluft gør dem høje. Skriv endelig hvordan de bliver :-)

Reply
Anna 21. august 2021 - 13:16

5 stars
Kan de bages dagen før de skal serveres?:)

Reply
Stinna 22. august 2021 - 06:49

Det kan de godt, men så vil jeg anbefale at du fryser dem ned :-)

Reply
Petra 7. september 2021 - 11:22

Skal man bruge sødmælk eller kan man bruge hvilken som helst?

Reply
Stinna 7. september 2021 - 12:50

Jeg bruger altid sødmælk, men du kan også bruge andre slags :-)

Reply
Maria 7. april 2024 - 07:52

Hej Stinna. Vil prøve de lækre kanelsnegle. Kan man bruge havremælk i stedet for sødmælk?

Reply
Stinna 12. april 2024 - 10:27

Hej,
det har jeg desværre ikke forsøgt mig med :-)
Men mon ikke?

Reply
Jeanette 23. september 2021 - 19:58

5 stars
De smagte fantastisk

Reply
Stinna 23. september 2021 - 21:54

Tusind tusind tak :-)

Reply
Trine Kristensen 5. april 2024 - 07:19

Lækre bløde snegle. Har nu prøvet opskriften to gange, præcis efter opskriften, men tror næste gang jeg prøver med mindre hævetid. Synes der er en markant gærsmag. Måske mindre hævetid kan løse det?

Reply
Stinna 5. april 2024 - 11:12

Hej Trine. Dejligt at opskriften kan bruges. Jeg har ikke prøvet at de smager af gær. Men umiddelbart tænker jeg, at de så skal hæve en smule længere hos dig? Skriv endelig hvordan de bliver :-)

Reply
Lykke Westergaard Gudmann 25. oktober 2021 - 10:48

5 stars
Verdens bedste kanelsnegle, faldt i god jord hos hele familien. De er SÅ gode, luftige, snaskede(på den gode måde) og de smager bare af mange flere. Opskriften er hermed gemt til fremtidig brug

Reply
Stinna 25. oktober 2021 - 11:07

Sikke en skøn besked – tusind tak :-) Hvor er jeg glad for at høre, at I kunne lide kanelsneglene.

Reply
Malou 30. oktober 2021 - 12:29

5 stars
Sådan en god opskrift! Problemet er at man har lyst til at tø en op fra fryseren og spise hver dag!

Reply
Stinna 31. oktober 2021 - 09:51

Tusind tak, hvor er det dejligt at høre. Og jeg kender det godt – jeg kan heller ikke lade dem være i fryseren :-)

Reply
Martin 16. november 2021 - 20:56

Hej Stinna,

Kan man koldhæve dem, og i så fald hvor meget gær vil du så tro, der skal i?

Reply
Stinna 16. november 2021 - 21:08

Hej, det tror jeg godt. Men jeg har desværre ikke forsøgt :-) Jeg ville bruge halv mængde gær. Skriv endelig hvordan de bliver.

Reply
Freja 10. juli 2022 - 13:13

Kan man bruge tørgær?

Reply
Stinna 22. august 2022 - 11:19

Hej, det har jeg desværre ikke forsøgt mig med. Men mon ikke :-)

Reply
Dennis 20. november 2021 - 12:50

5 stars
Bedste kanelsnegle jeg har bagt og jeg har dælme prøvet mange slags jeg har forsøgt med ekstra smør (dobbelt) og det var endnu bedre

Reply
Dennis 20. november 2021 - 13:09

I dejen

Reply
Dennis 28. marts 2022 - 14:53

5 stars
Nemlig

Reply
Dennis 28. marts 2022 - 14:55

Og mere snak også ikke dobbelt men en halv gang mere verdens bedste!

Reply
Stinna 29. marts 2022 - 09:09

Det lyder også skønt med ekstra fyld :-)

Stinna 21. november 2021 - 09:20

Sikke en skøn kommentar – tusind tusind tak :-)

Reply
Nadja 24. november 2021 - 12:52

Skulle sneglefyldet have været på køl efter det er blandet sammen? For min snegle ligner på ingen måder snegle, da alt fyld flød ud af dem da jeg rullede dejen sammen. Super irriterende..

Reply
Stinna 24. november 2021 - 16:37

Hej, nej det gør jeg ikke. Øv at de ikke blev gode, har aldrig hørt fra andre at dette er sket. Hvilken slags smør har du brugt? :-)

Reply
Jørgen 8. januar 2022 - 17:27

Sneglene er meget lækre.
Hvis man fryser sneglene, inden de er helt kolde bliver de som nybagte med 1 minut’s optøning i microovnen.

Reply
Stinna 9. januar 2022 - 08:39

Tusind tak, dejligt at kanelsneglene kan bruges.
Jeg må prøve din metode :-)

Reply
Mia 22. maj 2022 - 20:02

Hej Stinna
Har du erfaring med at genopvarme dem så de stadig smager som om de lige er kommet ud ad oven?
Jeg tænker jeg ville lave dem til en kommende fødselsdag og er nødt til at fragte dem et godt stykke i tog, så tænker desværre ikke det ville hjælpe mig noget at fryse dem ned før de skal bruges…

Reply
Stinna 22. august 2022 - 13:19

Hej, beklager mit sene svar. Jeg har kun erfaring med at fryse dem ned efter bagning. Fik du prøvet at genopvarme dem? :-)

Reply
Karin 27. januar 2022 - 22:51

Kan se, at Henrik skriver (oktober 2021), at man ikke kan fryse gær. Jeg har faktisk flere gange frosset de almindelige små 50 g gærpakker – til senere brug. Og det virkede faktisk fint ;-) Ville bare lige dele.

Reply
Stinna 28. januar 2022 - 08:44

Tak – det vil jeg huske :-)

Reply
Jørgen 15. marts 2022 - 12:06

Frysning af gær. Jeg bor i Spanien, på landet, har altid frosset min gær.
Når jeg skal bruge gær gør jeg følgende, skærer gøren i små stykker og lader den ligge til den er tørt op, derefter bruger jeg den normalt, ved langtidshævning, imellem 1 g.- 5-10 g alt efter hvad jeg vil lave, dejen hviler natten over og næste dag er den klar til brug.
De sidste af Stinna’s snegle blev lavet med frosset gær, de blev så fine at næste gang vil jeg kun bruge 25g gær, og se hvordan de bliver.

Reply
Stinna 16. marts 2022 - 11:13

Tak for tip med gær, det vil jeg huske :-)

Reply
Malene Overgaard 17. marts 2022 - 20:14

Fantastisk opskrift ! Min familie giver dem max stjerner nemme at lave og SÅÅÅ lækre snaskede

Reply
Stinna 18. marts 2022 - 08:27

Sikke en dejlig besked – dejligt at I kan lide opskriften :-)

Reply
Sonja 26. marts 2022 - 15:15

hvor mange kanelsnegle er der i 1 posion

Reply
Sonja 26. marts 2022 - 15:17

5 stars
oops jeg kan se der er 16-18 st men mega god opskrift 1000000000 mio stjerner :)

Reply
Stinna 27. marts 2022 - 07:18

Tusind tak, hvor er det dejligt, at du kan lide min opskrift :-)

Reply
Louise 15. april 2022 - 19:08

Ser så lækkert ud.
Jeg er i campingvogn uden min køkkenvægt.
Ved du evt hvad svarer melets vægt i ca i dl?

Reply
Stinna 16. april 2022 - 08:21

Hej, desværre ikke. Jeg mindes at 1 dl hvedemel er cirka 60g :-) Jeg håber at de bliver gode.

Reply
Linda 5. juni 2022 - 07:41

Til info, så er gærdejs opskrifter beregnet ud fra melet og derfor, hvis der skal ændres på noget, så er det vædsken og ikke melet.

Reply
Stinna 22. august 2022 - 13:16

Tak for det :-)

Reply
Ingelise Hansen 25. juni 2022 - 14:38

Sneglene er helt fantastiske. 2 snegle over hækken og naboerne ringede tilbage og roste også sneglene nu vil vi prøve at fryse et par stykker og se hvordan det går

Reply
Stinna 22. august 2022 - 11:21

Ej hvor dejligt. Tak :-)

Reply
Helena Kristiansen 13. august 2022 - 18:46

Kan fyldet laves med Alm sukker?

Reply
Stinna 20. august 2022 - 08:56

Det har jeg desværre ikke forsøgt mig med :-) smagen vil i hvert fald være anderledes.

Reply
Nan Andersen 3. september 2022 - 08:12

Hvor længe skal de i ovnen og på hvilke grader når de har været i fryseren?

Reply
Stinna 19. september 2022 - 09:27

Hej, jeg tænder bare ovnen på 200 grader varmluft og giver dem, til de føles færdige :-) Jeg tager lige tid næste gang.

Reply
Josefine 11. september 2022 - 18:10

5 stars

Reply
Stinna 19. september 2022 - 09:19

Tusind tak :-)

Reply
Uwe Klietsch 23. december 2022 - 14:57

5 stars
Super lækker opskrift. I stedet for at lave dem til snegle rullede jeg to store plader ud. Remons på den ene og den anden plade ovenpå. Skar den til som et juletræ og snoede “grenene”. Den blev et kæmpe hit til kaffen d. 23. Dec. I stedet for traditionelle æbleskiver.

Reply
Stinna 25. december 2022 - 15:38

Hvor lyder det skønt! Tak for dit tip :-)

Reply
Anne 18. januar 2023 - 06:51

Hej Stinna
Det er muligvis et dumt spørgsmål ;-) Men har du prøvet at bruge et alm. ildfast fad – altså lertøj? Jeg har aldrig bagt snegle på den måde og nu kommer jeg pludselig til at tænke over, om det vil “fordele” varmen anderledes.

Reply
Stinna 19. januar 2023 - 19:40

Det har jeg desværre ikke forsøgt mig med :-) skriv endelig hvordan det går.

Reply
Helle 18. januar 2023 - 14:33

5 stars
WAUW det er den bedste omgang kanelsnegle jeg nogensinde har lavet, og jeg har lavet en del :)

Reply
Stinna 19. januar 2023 - 19:40

Sikke en skøn kommentar – tak! :-)

Reply
Jeannie 26. januar 2023 - 21:49

Hej Stinna :)
Vi vil gerne prøve opskriften i weekenden, men jeg kan se, at du skriver to forskellige hævetider? Er det 1,5 time eller 2 t og 15 min. ?

Reply
Stinna 7. februar 2023 - 15:53

De 2 timer og 15 minutter er i alt :-)
Jeg håber at de blev gode.

Reply
Anne-Mette 26. februar 2023 - 09:21

5 stars
Lækre

Reply
Stinna 8. marts 2023 - 15:30

Tusind tak :-)

Reply
Vibeke 18. marts 2023 - 20:59

5 stars
Helt igennem en fantastisk opskrift
De bedste kanelsnegle nogensinde – og så nem og velbeskrevet opskrift
Tak

Reply
Stinna 20. marts 2023 - 09:55

Sikke en dejlig kommentar, tak! :-)

Reply
Lise 24. marts 2023 - 16:05

5 stars
De blev SUPER gode og bløde af første gangs bagning, opskriften var nem at følge og de vil helt sikkert bagt igen, (Brugte tandtråd til at skære dem, det gav et meget fint snit) :)

Reply
Stinna 24. marts 2023 - 18:02

Hvor dejligt! og tak for tip med tandtråd :-)

Reply
Magnus 28. marts 2023 - 07:36

DET VAR EN SUPER GOD OPSKRIFT!
Det gik dog lidt galt da mit køkken brandte ned :(
Jeg nåede heldighvis at rede mine kanelsnegle :D

Reply
Stinna 3. april 2023 - 12:39

Hej, hvor dejligt!
Jeg håber dog ikke at dit køkken brændte ned? :-)

Reply
Maria 17. maj 2023 - 01:12

5 stars
Dejlige svampede kanelsnegle

Reply
Stinna 19. maj 2023 - 11:27

Tusind tak:-)

Reply
Linda 28. maj 2023 - 06:26

5 stars
Første gang jeg har prøvet din opskrift og første gang jeg har brugt denne metode til at lave remonce på.
Vildt, hvor go’ den er, tak.
Jeg bor i England, mange år efterhånden og hvis jeg kan finde rigtigt gær, ikke det tørre, så elsker jeg at bage.
Dejlig nem at følge opskriften og dejen var super go’!
Skal prøve flere af dine opskrifter, tak x

Reply
Stinna 29. maj 2023 - 09:07

Hvor dejligt at høre, mange mange tak :-)

Reply
Majda 28. maj 2023 - 19:43

5 stars
Den bedste kanelsnegl jeg har lavet tusind tak

Reply
Stinna 29. maj 2023 - 09:07

Hvor dejligt, tusind tak!

Reply
Nicolaj Kristensen 20. juli 2023 - 18:35

5 stars
Suverænt den bedste opskrift jeg har prøvet….
Med 2 små børn, har jeg prøvet mange forskellige.
Mange er tør og egentlig bare kedelig… Men denne er blød, saftig og ganske velsmagende i mere end 2 timer efter bagning. Faktisk også gode ved let opvarmning 2 dage efter ..

Reply
Stinna 23. juli 2023 - 11:45

Sikke en skøn kommentar – tak:-)

Reply
Birte 20. august 2023 - 17:40

5 stars
Den bedste opskrift på kanelsnegle, jeg har bagt. Dog bruger jeg kun 2 tsk kanel og ikke 2 spsk; ellers er remoncen for stærk for børnene.

Reply
Stinna 22. august 2023 - 09:26

Sikke en skøn kommentar, tak! :-)

Reply
Cille 27. september 2023 - 14:44

5 stars
De er så lækre.
Jeg endte ud med 28stks men så er der jo bare flere :)

Reply
Stinna 28. september 2023 - 08:11

Hvor dejligt! Tak for tilbagemeldingen :-)

Reply
Camilla 10. oktober 2023 - 14:55

Hej Stinna
Hvornår skal de 100 g smør til dejen? Jeg synes ikke jeg kan læse hvornår de skal bruges.

Reply
Stinna 10. oktober 2023 - 20:25

Hej! Det skal det ved punkt fire :-) lige efter hvedemel.

Reply
Birgit 13. oktober 2023 - 15:17

5 stars
Uhm – de bedste kanelsnegle – tak for en supergod opskrift . Kommer ikke til st bruge anden opskrift !!
Børnebørnene har spist 2 hver nu og ska have igen i aften!!

Reply
Stinna 14. oktober 2023 - 12:38

Hvor dejligt :-) tusind tusind tak!

Reply
Mille 5. november 2023 - 13:36

5 stars
Nøj det er en god opskrift.

Reply
Stinna 6. november 2023 - 14:50

Tusind tak :-)

Reply
Maja 7. januar 2024 - 16:10

5 stars
Virkelig lækker opskrift !!!

Tror aldrig jeg kommer til at lave andre kanelsnegle igen. Dejen var simpelhen også så lækker at arbejde med – selvom jeg var ved at miste modet fordi den var super klistret i starten.

Reply
Stinna 10. januar 2024 - 13:54

Ej hvor er det dejligt! Tak! :-)

Reply
Suli 24. januar 2024 - 11:29

Hvor stort er dit bage fad? Jeg vil gerne prøve at lave halvdelen af opskriften :)

Reply
Stinna 24. januar 2024 - 13:39

Cirka 22 x 32 cm :-)

Reply
Louise 15. februar 2024 - 17:44

4 stars
Fantastisk bløde og lækre snegle! Næste gang giver jeg dejen lidt mere salt- men ellers bløde og perfekt krydrede i smagen

Reply
Stinna 16. februar 2024 - 12:45

Hvor dejligt at høre. Tusind tak :-)

Reply
Lisbeth 10. marts 2024 - 08:53

Fantastiske mums, smager af mere. Men hvorfor er de under vegetariske, når der både er mælk, smør og æg i ???????

Reply
Stinna 10. marts 2024 - 14:03

Hej. Hvor dejligt! De er vegetariske og indeholder derfor de råvarer du beskriver. Ellers ville de være veganske :-)

Reply
Sanne 17. marts 2024 - 08:33

Når du ruller dejen ud – hvilket mål ruller du ?

Reply
Stinna 3. april 2024 - 12:07

Hej, jeg har ikke præcise mål. Jeg måler den, næste gang jeg bager den :-)

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.