Brownie

af Stinna

Brownie som den er allerbedst – sprød i kanten og fudgy (lidt sej) i midten. Brownie er virkelig en kage for chokoladeelskere og i denne opskrift har jeg ikke sparet på hverken chokolade eller kakao. Den er tung, kompakt, intens og fyldig. Faktisk vil jeg kalde denne chokoladedrøm for verdens bedste brownie – i hvert fald for os herhjemme. For den smager godt og så er den nem at bage – og giver et skønt resultat hver gang.

Opskrift på brownie

Opskriften er en helt klassisk brownie, med den karakteristiske krakelerede overflade. Herhjemme spiser vi blot brownien som den er, men den smager nu også skønt med en kugle vaniljeis til. Denne fudgy brownie er med både chokolade og kakao, som giver en virkelig skøn smag. Derudover bruger jeg både brun farin og sukker, som giver en dybere smag. Herunder kommer min opskrift på brownies, som jeg synes er verdens bedste brownie.

OBS: Nogle oplever, at kagen ikke er færdig efter den angivne bagetid. Der er forskel på ovne, så giv den gerne lidt ekstra. Men husk at en brownie ikke skal være gennembagt. Der er forskel på, hvilken form der anvendes til bagningen. Herhjemme bruger vi en form af metal og bagetiden passer. Hvis du bruger en anden type bageform, kan det være at din brownie skal have længere tid i ovnen. Læs evt. mere om forskellen på glasforme og metalforme her.

Brownie

Skøn brownie bagt i en stor form. Giver cirka 15-20 stykker, alt efter hvor store stykkerne skæres.
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid25 minutter
Ret: Bagværk
Køkken: Vegetarisk
Antal: 20 stk.
Forfatter: Stinna
4.19 fra 105 stemmer

Redskaber

  • Form – en metalform på cirka 22 x 32 cm.

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 250 g mørk chokolade
  • 4 stk. æg
  • 200 g sukker
  • 150 g brun farin
  • 4 spsk. kakao (bagekakao)
  • 3/4 tsk. groft salt
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 70 g hvedemel

Sådan gør du

  • Start med at smelte chokolade og smør sammen i en gryde eller over et vandbad. Lad det køle helt af.
  • Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn (dvs. over-og undervarme).
  • I en skål piskes æg, sukker og brun farin. Pisk 2-3 minutter, til det er luftigt og skummende. Brug gerne en håndmikser eller en røremaskine med piskefunktion.
  • Vend chokolade-blandingen (den skal være helt kold) i æggemassen. Vend det forsigtigt sammen.
  • Tilsæt nu resten af ingredienserne og vend det forsigtigt sammen, så luften ikke mases ud af æggemassen. Du kan med fordel si ingredienserne i, hvis der er klumper i de tørre ingredienser.
  • Beklæd en form med bagepapir. Fordel kagedejen der. Dejen skal være cirka 2-3 cm høj.
  • Brownien bages midt i ovnen i cirka 20-25 minutter. Prik i den med en gaffel. Der skal hænge lidt kagedej ved, men må endelig ikke blive bagt for meget. Det er meningen, at den skal være lidt underbagt i midten – uden at være flydende.
  • Lad brownien køle helt af i køleskabet. Allerhelst på køl i minimum 3 timer – gerne natten over. Så bliver den bedst.

Noter

Tip: Brownien kan sagtens fryses – så er der lækker kage til de dage, hvor lækkersulten melder sig.
OBS: Nogle oplever, at kagen ikke er færdig efter den angivne bagetid. Der er forskel på ovne, så giv den gerne lidt ekstra. Men husk at en brownie ikke skal være gennembagt. Der er forskel på, hvilken form der anvendes til bagningen. Herhjemme bruger vi en form af metal og bagetiden passer.

Brownie med chokolade

Brownie er en klassiker med en intens chokoladesmag. I denne opskrift har jeg bagt med en 70% mørk chokolade. Du kan også tilsætte lidt ekstra grofthakket chokolade eller grofthakkede valnødder. Alt efter hvordan du vil have din kage, kan du justere bagetiden. Hvis du giver den 25 minutter får du en kage, der er sej og fast – men bestemt ikke tør. Når du prikker i den, er det vigtigt at der sidder en smule kagedej på gaflen. Hvis du ønsker en endnu blødere brownie, så tag den ud lidt før. Det er meget vigtigt at du holder øje med kagen, for der er forskel fra ovn til ovn. Men det er absolut ikke svært at bage den – man skal blot være lidt opmærksom på bagetiden.

Allervigtigst er det, at du venter med at skære den, til den er helt afkølet. Gerne et par timer i køleskabet, så du er sikker på at den er som den skal være. Det er svært at lade være, men den er først rigtig fast og perfekt, når den har fået lov til at køle helt ned. Midten er stadig lidt blød, men uden at flyde ud som ved flydende chokoladekage.

Kan brownie laves i forvejen?

Allerbedst er det faktisk, hvis du laver brownien en dag i forvejen. Så er den helt perfekt, når den skal serveres – hvis du da kan lade den være så længe. Så hvis du skal have gæster, så bag den gerne dagen i forvejen. Så er den allerbedst.

Frysning af brownie

Du kan også sagtens fryse brownie. Lad den blot tø op ved stuetemperatur – den smager også skønt, når den er halvfrossen.

Nødder i browniekage

Herhjemme synes vi, at den perfekte brownie er uden nødder. Men du kan sagtens tilsætte grofthakkede valnødder eller hasselnødder. Brug gerne en chokolade af god kvalitet, men en chokolade fra Supermarkedet er ganske fin. Jeg bruger helst en chokolade på 70% (eller 85%), men jeg er også virkelig glad for en intens chokoladesmag.

Prøv også gerne min kinderbrownie eller bønnebrownie. Denne opskrift er inspireret af Jons opskrift.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

96 Kommentarer

Line 11. marts 2021 - 19:04

Uhm, den skal prøves! Fødselsdagskage til kollegaer ☕ Hvordan vil du opbevarer den fra aftenen før og indtil den skal serveres? Køleskab eller lufttæt beholder?

Reply
Stinna 11. marts 2021 - 19:10

Dejligt at høre :-) Jeg opbevarer den i en boks i køleskabet.

Reply
Mette 24. juli 2023 - 13:50

5 stars
Skøn og sååå smagfuld brownie.

Jeg var lige ved at ville bage den i et ildfast fad, men så anbefalingerne i forhold til bagetiden og valgte et metalfad der passede i størrelsen. Den fik 25 minutter i ovnen og har givet os en masse lækre stunder i mange dage nu. Bagt med 70% chokolade.
Stor holdbarhed.

Jeg kan ikke vente til jeg skal bage den igen.

Reply
Stinna 25. juli 2023 - 12:08

Sikke en dejlig kommentar. Tak! :-)

Reply
Ditte 17. marts 2021 - 10:30

5 stars
Hej Stinna.

Først tak for denne fantastiske blog der sørger for min søn, jeg og kæreste får mad på bordet ☺️

Lige et par spørgsmål .

Kan man bruge røremaskine til at piske æg, sukker og farin ?

Og gør det en forskel at bruge rørsukker end hvidt sukker ?

Skal man si mel, kakao, vanilje pulver i? Det plejer man normalt i brownie

Har lige bagt den og glæder mig til den!!

Hav en fantastisk dag !

Reply
Stinna 17. marts 2021 - 10:39

Hej Ditte, tusind tak for din besked :-) Så dejligt at du kan bruge mine opskrifter.
Jeg bruger røremaskine, det tilføjer jeg lige i fremgangsmåden. Rørsukker giver nok en dybere smag, men når der er brun farin, er det ikke nødvendigt.
Jeg sier ikke de tørre ingredienser, men det kan man sagtens – jeg er nok lidt for utålmodig :-)
Jeg håber at den er god. Skriv endelig hvad du synes. God dag til dig også!

Reply
Yvonne Hald Kristensen 16. september 2021 - 16:25

Hej Stinna
Vi prøver din opskrift på brownies. Men jeg synes ikke bagetiden passer. Jeg er nødt til at give den mere end dobbelt tid.
Har lavet dobbelt portion og fordelt i 2 forme.
Men håber de smager godt:-)

Reply
Stinna 16. september 2021 - 17:22

Hej, jeg kan se at du ikke er den eneste med det problem. Det undrer mig, for sådan bliver den ikke hos mig :-) Hos mig passer bagetiden. Jeg prøver lige at bage den igen snarest og så får jeg målt temperaturen på kagen når jeg tager den ud af ovnen. Jeg håber dog at den er god!

Reply
Betina 27. august 2022 - 15:55

Hej Stinna.
Tak for dine lækre opskrifter.
Jeg har prøvet denne brownie for første gang, bagte den dagen før den skulle serveres for fødselsdagsgæster.
Jeg havde givet den 30 min længere end i opskriften, men den var så klæg i midten at den var næsten uspiselig. Desværre havde jeg ikke læst at mange havde problemer med for kort bagetid. Kunne du skrive det et mere synligt sted i opskriften?
Tak for ellers gode opskrifter.
Mvh. Betina.

Reply
Stinna 30. august 2022 - 15:56

Øv altså! Det skriver jeg lige tydeligere. Det er mig en gåde, hvorfor den skal have så lang tid hos nogle. Må jeg spørge hvilken form du brugte?
Dejligt at du ellers er glad for mine opskrifter.

Reply
Ditte Brandgaard 18. marts 2021 - 17:08

5 stars
Denne brownie! Den er vold fantastisk! Det var virkelig et hit! Bedste brownie til dagens dato!
Tak for den opskrift! Den blev spist, så har valgt at lave en ny allerede i aften … det bliver en dårlig vane kan jeg fornemme ;)

Reply
Stinna 18. marts 2021 - 17:14

Sikke en dejlig besked, tusind tusind tak :-)

Reply
Jen 22. marts 2021 - 21:20

Brownies er bedst fra frossen.

Reply
Stinna 23. marts 2021 - 07:47

Ja frossen brownie smager skønt :-)

Reply
Lars Krabbe Bang 24. marts 2021 - 18:24

5 stars
Det er simpelthen en fuldstændig FANTASTISK lækker kage.

Opskriften er nem og enkel at følge og resultatet var perfekt første gang.

Reply
Stinna 24. marts 2021 - 19:43

Tusind tusind tak :-) Hvor er det dejligt!

Reply
Cathrine 15. maj 2021 - 12:29

Hej! :)
Tror du man kan gange opskriften op og få samme resultat, eller er det bedre at lave det af to omgange? :)

Reply
Stinna 15. maj 2021 - 12:41

Hej. Det har jeg desværre ikke prøvet – så jeg ville nok lave den af 2 omgange, bare for at være sikker. Skriv endelig hvordan det går, hvis du prøver :-)

Reply
Karin 5. august 2021 - 20:38

Hej Stinne
Hvor stor en form skal der bruges? Hvor mange stykker kommer der ca af en omgang?
mvh Karin

Reply
Stinna 6. august 2021 - 09:22

Hej :-) Min form er cirka 22 x 32 cm. Jeg får cirka 20-24 stykker – alt efter størrelse.

Reply
Vibeke Birk 12. august 2021 - 19:22

Din brownie har en vidunderlig smag. Jeg bagte den med over og undervarme i 30 min. og alligevel var den mildt sagt underbagt, ikke bare i midten, men overalt. Den var total flydende og umulig at skære i hel kold tilstand. Prøvede at sætte halvdelen tilbage i ovnen i endnu 30 min. Den var stadig ikke bagt. Min ovn er normalt til at stole på ved andre opskrifter og varmluftfunktion. Kagen blev højlydt rost, selvom vi sad med noget gratværk på tallerknen og spiste med ske.

Reply
Stinna 12. august 2021 - 21:00

Dejligt at den smagte godt. Men det med bagetiden undrer mig. Hvilken slags form brugte du mon? :-) Jeg giver den altid den tid og det passer i min ovn. Så jeg tænker måske, at det kan skyldes formen?

Reply
Vibeke Birk 17. august 2021 - 14:04

Jeg beklædte en glas-bradepande med bagepapir

Reply
Stinna 17. august 2021 - 19:25

Øv, det burde ikke have betydning så. Ved desværre ikke hvad der kan være galt :-)

Reply
Maria 27. august 2021 - 09:58

Hej Stinna
Jeg har lavet din brownie før og den er super lækker!! Jeg ønsker at lave kagen til næste uge, hvor jeg får gæster, men en person er både allergisk overfor gluten og mælkeprotein. Tror du man kan udskifte smør med plantebaseret smør eller olie? Og kan man muligvis bruge mandelmel i stedet for hvedemel?
Tak på forhånd ☺️

Reply
Stinna 27. august 2021 - 11:06

Hvor er det dejligt, at du kan lide min brownie. Jeg har desværre ikke forsøgt at bage den i en gluten-og mælkefri variant. Men jeg ville bruge plantebaseret smør og så en glutenfri melblanding – fx den fra Finax. Skriv endelig hvordan det bliver :-)

Reply
Elisabeth 11. september 2021 - 13:44

Netop bagt brownien i dag – virkelig dejlig smag.
Men fuldstændig underlagt. Nu har jeg den i ovnen igen for 3.gang, i håb om at den kan spises uden ske. Virkelig underligt.

Reply
Stinna 11. september 2021 - 13:46

Hej, dejligt at den smager godt. Jeg har hørt det fra én før, men jeg kan simpelthen ikke lure, hvad det kan skyldes. Hos mig virker opskriften hver gang. Hvilken type form bruger du? :-)

Reply
Elisabeth 15. september 2021 - 13:51

Jeg har haft den i en form af aluminium, tror jeg det er. Jeg tænker det må være dér fejlen er.
Jeg lod den stå på køl hele dagen, og så kunne vi spise den om aftenen, da den havde sat sig. Dog stadig en anelse for klæg efter min smag. Men kæmpe hit på arbejdspladsen :-)

Reply
Stinna 16. september 2021 - 17:23

Dejligt at din arbejdsplads kunne lide den :-) Jeg må lige undersøge, hvad der mon kan være gået galt.

Reply
Line 19. november 2021 - 23:18

Hej Stinna
Hvis man skal bare din brownie i en af de store bradepander som passer til ovnen, hvor meget vil du så tro din opskrift skal ganges op?
Mvh Line

Reply
Stinna 20. november 2021 - 09:51

Hej, jeg har desværre ikke forsøgt at lave den i en bradepande :-)

Reply
Maj Britt Ehmsen 28. november 2021 - 22:10

Hejsa
Kan jeg bruge den som en tal kage? Hvis ja kunne jeg så måske lave en hindbær frosting og sprøjte på? Og hvordan ville du lave den?

Reply
Stinna 29. november 2021 - 17:30

Hej, jeg har ikke forsøgt at lave den som en talkage. Men jeg har lavet den med bærskum på :-)
https://stinna.dk/bagvaerk/brownie-med-baerskum.html

Reply
Hanne 23. december 2021 - 13:32

Jeg tænker, man bare giver kagen 45 minutter i stedet for den fejlagtige bagetid?
Det virkede for mig

Reply
Stinna 23. december 2021 - 14:44

Tak for tip. Herhjemme passer den skrevne bagetid, men der er nok forskel på ovne :-)

Reply
Sofie 29. december 2021 - 16:11

Hej Stinna

Kan man bruge mandelmel i stedet for hvedemel?

Mvh Sofie

Reply
Stinna 29. december 2021 - 19:22

Hej, det tror jeg desværre ikke :-) Jeg har dog ikke forsøgt.

Reply
Tina Jensen 30. december 2023 - 19:42

5 stars
Simpelthen 10 stjerner herfra
Dog lidt længere bagetid

Reply
Stinna 1. januar 2024 - 15:03

Hvor skønt! Tak :-)

Reply
Sophia 11. januar 2022 - 17:30

Hej Stinna
Er det her en brownie du har bagt i en bradepande(altså Ådalsvej en plade man kan putte ind i oven) ?

Reply
Stinna 11. januar 2022 - 22:40

Hej, jeg har kun prøvet at bage den i den beskrevne form :-)

Reply
Denise Greve 21. januar 2022 - 17:40

2 stars
Øv den er fuldstændig flydende og vil slet ikke sætte sig

Reply
Stinna 21. januar 2022 - 17:41

Øv. Hvor længe har du givet den og i hvilken form? Og hvor længe har du haft den på køl? :-)

Reply
Stinne 13. februar 2022 - 10:34

3 stars
Dejlig smag men desværre meget smattet kage. Bagte dobbelt portion i kæmpe form. Gav den 8 minutter længere end der stod. Den stod i køleskab til næste dag. Skulle skære 20 stykker ud. Det var ikke til at skære ud i pæne stykker. ØV

Reply
Stinna 13. februar 2022 - 10:36

Hej. Øv at den ikke ville lykkes. Hvilken type form brugte du? Denne opskrift virker altid hjemme hos mig :-)

Reply
Stinne 13. februar 2022 - 14:58

Stor metal bradepande.

Reply
Stinna 14. februar 2022 - 09:12

Det var underligt. Hvor stor form brugte du? :-)

Reply
Paula 28. februar 2022 - 11:16

Hej Stinna,
Hvor høj bliver brownien ca. hvis man bager den i samme str. form som dig?
Den ser vildt god ud!!:):)

Reply
Stinna 2. marts 2022 - 10:44

Hej – tak :-)
Cirka 2-3 cm mindes jeg.

Reply
Christa Nøhr 8. marts 2022 - 20:10

5 stars
Det er den bedste Brownie jeg har bagt – super lækker, lige som en brownie skal være ..

Reply
Stinna 8. marts 2022 - 20:16

Ej tusind tak! Dejligt at du kan lide opskriften :-)

Reply
gitte 7. april 2022 - 09:33

5 stars
det smagte bare dejligt

Reply
Stinna 7. april 2022 - 09:51

Tak for tilbagemeldingen :-)

Reply
Christina 24. april 2022 - 19:24

Hejsa,
Min datter ville bage brownie i dag (hun er 9 år). Hun fandt din opskrift på nettet og vi gik i gang. Vi glemte dog lige salt opdagede vi da vi havde hældt den i form så måtte lige have den tilbage i skålen (der også var for lille) så salt i og ny større form.
Bagte den 25 min. Og stod lige en times tid og kølede af (hun kunne ikke vente til i morgen med at smage og kl. Er nu 20.20)
Så jeg fik skåret den ud med lidt klæg kage på kniven (det spiste vi jo bare derfra )
Lækker kage med flot skorpe. Dog lige saltet nok synes jeg nu det er groft salt. Så det vil jeg nok halvere.
En lækker kold vanilie is til ville være lækkert men det havde vi ikke.
Den er lækker og lige som en brownie skal være (trods den ikke er kølet helt af endnu).

Tak for kage

Reply
Stinna 26. april 2022 - 14:24

Hej,
dejligt at opskriften kunne bruges. Det er altid svært med salt, men jeg håber at den blev god alligevel :-)

Reply
Jette 15. maj 2022 - 06:59

Dejlig nem opskrift på en fantastisk lækker brownie. Den er helt fantastisk. Bagetiden passede perfekt, min fik 21 1/2 min.
Så var den krakeleret på toppen og efter nogle timer på køl helt perfekt i midten.

Reply
Stinna 22. august 2022 - 13:21

Tak for tilbagemeldingen :-)

Reply
Jette 1. juni 2022 - 20:15

5 stars
Super lækker Brownie!
Jeg bagte den i 23 min. Den kunne måske godt klare 4-5 min mere, men en hel time i ovnen, det forstår jeg ikke! En Brownie skal jo være klæg og svampet. Jeg bagte dobbeltportion i en bradepande. Ingen tvivl om at din kommer på gæstebordet igen.
Tak Stinna, for en super opskrift :-)

Reply
Stinna 22. august 2022 - 13:17

Tusind tak. Dejligt at opskriften kunne bruges :-)

Reply
Dorte Mikkelsen 27. juni 2022 - 13:07

5 stars
Absolut den ALLERBEDSTE brownie der findes. Jeg bager den, deler den i 4 X 4 og fryser ned i portioner af 4 stk. , så har vi altid en dessert , med f.eks jordbær og vanilleis eller til uventede gæster til en kop kaffe.
1000 tak for en helst vidunderlig kage.

Reply
Stinna 22. august 2022 - 11:21

Tak tak tak. Sikke en dejlig kommentar :-)

Reply
Anne 7. august 2022 - 13:47

5 stars
Virkelig god opskrift! Bedst dagen efter når den har stået på køl.

Reply
Stinna 20. august 2022 - 08:56

Mange mange tak :-)

Reply
Mimi 23. august 2022 - 22:37

Hej. Jeg vil mægtig gerne bruge denne opskrift til at lave brownies i muffinsforme i stedet.

Hvad ville være dit bud på bagetid?

Reply
Stinna 24. august 2022 - 19:32

Hej. Hmm det ved jeg desværre ikke – jeg ville prikke i dem undervejs :-)

Reply
Betina 27. august 2022 - 15:59

Kommentar til min tidligere anmeldelse.
Jeg bagte den i 30 min og ikke 30 min længere end i opskriften.
Mvh. Betina.

Reply
Rikke Lundorf 2. september 2022 - 18:51

Virkelig lækker kage og et kæmpe hit herhjemme. Hvor længe kan den golde sig i køleskabet?

Reply
Stinna 3. september 2022 - 08:54

Tusind tak – så dejligt at den kan bruges :-)
Cirka 3-4 dage vil jeg gætte på.

Reply
Rikke Lundorf 2. september 2022 - 18:52

5 stars
Holde sig☺️

Reply
Morten 3. oktober 2022 - 09:04

Det dobbelte mel i eller passer bagetiden ikke.. Den skal min. have dobbelt så lang tid med den mængde mel.

Reply
Stinna 3. oktober 2022 - 09:07

Hej. Hvilken form brugte du mon? Herhjemme passer bagetiden.

Reply
Loni jensen 18. november 2022 - 19:22

4 stars
Jeg måtte give den 25 min ex da den var flydene..

Reply
Stinna 24. november 2022 - 15:24

Øv! Hvilken type form brugte du ?

Reply
Josefine 29. december 2022 - 21:46

Er det varmluft eller alm ovn?

Reply
Stinna 2. januar 2023 - 12:46

Almindelig ovn :-)

Reply
Louise 11. februar 2023 - 12:43

3 stars
Må jeg spørger hvorfor, at der skal SÅ meget salt i? Første gang jeg lavede den, var den uspiselig, dette da den kun smagte af salt.
Nu er den lavet uden salt, og smager meget bedre.

Reply
Stinna 11. februar 2023 - 13:45

Jeg synes slet ikke den smager salt. Måske 1/2 tsk. er bedre så :-)?

Reply
Eva 31. august 2023 - 15:05

Hej Stinna

Kan man lave brownie med lyschokolade? Skal bruge brownie som bund til min datters fødselsdags talkage.

Reply
Stinna 4. september 2023 - 09:23

Hej, det har jeg desværre ikke forsøgt mig med :-) Skriv endelig hvis du får det afprøvet :-)

Reply
Victoria 12. oktober 2023 - 19:42

Hej Stinna
Jeg har lavet denne lækre brownie SÅ mange gange, og den er fantastisk, jeg kæmper dog med at der ligger sig et hårdt lag på toppen af kagen, og det nedenunder er helt blødt

Reply
Stinna 14. oktober 2023 - 12:39

Dejligt at den kan bruges :-)
Hmm det har jeg ikke oplevet. Hvilken form bruger du?

Reply
Freja Susane Hansen 31. oktober 2023 - 15:02

5 stars
Hej Stinna!
Lækkert brownie, smager virkelig godt (jeg giver den lidt mindre sukker – jeg har ikke har den helt store søde tand) – jeg bager den i metalform, dog må jeg give 10 min mere, den bliver lidt høje i kanterne, og falder lidt sammen i midten ! Tror du det kan undgåes ved en lidt højere temperatur eventuel: 180c ? Mange gode kage hilsner Freja

Reply
Stinna 6. november 2023 - 14:52

Mange tak!
Det har jeg desværre ikke oplevet. Måske det skyldes den reducerede sukkermængde? Skriv endelig hvis du finder svaret :-)

Reply
Xander 20. november 2023 - 18:42

5 stars
De her brownies er de bedste nogensinde. Jeg har ledt efter en god brownie opskrift og den her klarede den. Glæder mig til at bage dem igen.

Reply
Stinna 21. november 2023 - 11:08

Hvor dejligt! Tak for tilbagemeldingen :-)

Reply
Adam 29. juni 2024 - 10:03

5 stars
Den er bare god

Reply
Stinna 1. juli 2024 - 11:51

Tusind tak :-)

Reply
Sara 1. august 2024 - 12:45

5 stars
De bedste brownies nogensinde!

Jeg har bagt ca 80 stykker af den i den forgangne uge til vores housewarming.

Når jeg laver dobbelt portion passer det til min bradepande.
Bunden synes jeg bliver god, når jeg smører bradepande, lægger bagepapir helt tætklistret på hele bradepanden, smører bagepapiret i bunden af bagepapiret og drysser bunden med et tyndt lag rasp.

Reply
Stinna 2. august 2024 - 11:04

Sikke en skøn kommentar! :-)
Tak for tip!

Reply
Amanda 9. august 2024 - 09:12

Hej Stinna
Kan brownien skæres ud, så den bliver til bogstaver ? Skal lave en bogstav-kage til en barnedåb på søndag
Mange hilsner Amanda

Reply
Stinna 11. august 2024 - 05:55

Hej, beklager sent svar. Men det kan du sagtens :-)
https://stinna.dk/bagvaerk/talkage.html

Reply
Birgitta 22. august 2024 - 15:48

5 stars
Så lækker

Reply
Stinna 23. august 2024 - 11:44

Tusind tak :-)

Reply
Una 12. oktober 2024 - 12:28

2 stars
Jeg syndes overhovet ikke at det smagte som en rigtig brownie.

Reply
Stinna 22. oktober 2024 - 12:20

Hej, øv det var ærgerligt. Smag er jo desværre bare forskellig :-)

Reply
4.19 from 105 votes (84 ratings without comment)

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.