Brownie med bærskum

af Stinna
Brownie med bærskum

Brownie med bærskum og friske sommerbær. Denne brownie er den perfekte sommerkage og det allerbedste er, at den sagtens kan laves dagen i forvejen. Faktisk bliver denne brownie bedst, hvis du bager den dagen før og opbevarer den i køleskabet.

Brownie med bær

Denne opskrift tager udgangspunkt i denne brownie, som i al beskedenhed er ganske fantastisk. Den er tung, kompakt og sej – lige som en brownie skal være. For at gøre brownien til en sommerkage, har jeg tilføjet en bærskum lavet af hindbær og flødeskum.

Brownie med bærskum

Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Ret: Dessert
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 kage
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 150 g frosne hindbær
  • 4 spsk. sukker
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2,5 dl piskefløde

Sådan gør du

  • Kom hindbær, sukker og citronsaft i en gryde. Lad det koge ved lav varme i cirka 10 minutter – mos gerne bær med en gaffel. Bærkompotten skal være lidt fast, så den kan vendes i flødeskum. Lad kompotten køle helt af i køleskabet.
  • Pisk flødeskum (pas endelig på, det må gerne være lidt fast men skal ikke skille). Vend bærkompot i flødeskummet lidt ad gangen, til du har den rette konsistens. Jeg brugte det hele.
  • Kom bærskummet på kagen og top kagen med friske bær.

Sommerkager med bær

Hvis du skal bage andre skønne sommerkager, så kan jeg også anbefale dig at bage hjemmelavet jordbærtærte. Her kan du toppe tærten med alle sommerens friske bær. Ellers vil jeg anbefale min egen favorit – nemlig min venindes rabarbercrumble.

Brownie med bærskum

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagram, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy