Marry me tortellini er en lækker vegetarisk one-pot pastaret, som er inspireret af den populære ‘marry me chicken’ pastaret.

Opskrift på marry me tortellini
Måske er du stødt på ‘marry me’ pastaretter før. Jeg har tidligere udgivet Marry me kikærter, men her får du en opskrift på marry me tortellini. En skøn og virkelig nem vegetarisk pastaret, som kan tilberedes i én gryde. Derfor kunne retten også ligeså godt hedde onepot-tortellini.
I denne gryderet er der smage af oregano, timian, fløde og soltørrede tomater. Sørg for at bruge nogle gode tortellini’s – det har betydning for retten. Husk at smage retten til inden servering – jeg vil klart anbefale at tilføje lidt revet ost, hvis du har det i køleskabet.
Marry me tortellini
Ingredienser
- 1 stk. løg finthakkede
- 2 fed hvidløg finthakkede
- 1 dåse kikærter 240 g kogte kikærter
- Olivenolie til stegning
- 200 g cherrytomater skåret i halve
- 2 spsk. soltørrede tomater i olie
- 2 tsk. oregano
- 2 tsk. timian
- 1 tsk. paprika
- 2 dl vand – inkl. 1 grøntsagsbouillonterning
- 1/2-1 dl fløde
- 250 g ravioli med ost
- 1 håndfuld frisk spinat
- Salt og peber
- Evt. 1 håndfuld revet vesterhavsost eller parmesanost
Sådan gør du
- Stat med at komme olie i en stor pande eller gryde.
- Tilføj løg, hvidløg og kikærter. Lad det stege til løg er klare, men ikke brune.
- Tilføj nu cherrytomater, soltørrede tomater (i små stykker), oregano, timian og paprika.
- Lad det stege til tomaterne er faldet lidt sammen.
- Tilføj vand og lad det småsimre i cirka 10-20 minutter.
- Tilføj fløde og ravioli. Lad det koge til ravioli er møre.
- Smag til med salt. Vend en håndfuld frisk spinat i.
- Tilføj gerne en håndfuld revet ost til sidst, hvis du ønsker en dybere smag.
- Serveres med det samme.
Du er også meget velkommen til at kigge forbi på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.