Mai Châu – oplev smuk natur tæt på Hanoi

af Stinna

MaiChauHvis du kommer til det nordlige Vietnam, så skal du smutte forbi Mai Chau. Vi tog for et par uger siden på en 3-timers lang køretur til Mai Chau, som ligger 160km fra Hanoi. Vi havde forinden booket hotel og tur igennem et turist bureau, da vi ikke vidste så meget om stedet i forvejen.

Da vi ankommer til Mai Chau dalen, bliver vi helt mundlamme over den smukke natur. Over alt er der smukke grønne rismarker, flotte bjerge og en ro, som ikke kan findes i Hanoi.

Vi brugte vores to dage på at cykle rundt i dalen, tage billeder af den smukke natur og nød stilheden. Vores tur var inklusiv mad og vi fik serveret virkelig skøn vietnamesisk mad. Det kan virkelig anbefales.

Det eneste minus ved dette smukke sted var, at vi skulle sove i en træhytte lavet af bambus. Jeg er virkelig (!) bange for alle kryb, så jeg havde svært ved at skulle sove. Heldigvis var der dog et myggenet til rådighed.

MaiChau

Maichau3

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.